radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

YKSILÖLLISESTI SINUN NÄKÖISESI

Tee Can-Am Spyder -laitteestasi itsesi näköinen. Ainutlaatuisen 4U-oppaamme avulla kustomoit oman laitteesi nopeasti ja helposti. Valikoi omasi ja nauti ajosta.

U-FIT

Kustomoimalla saat Can-Am Spyderista unelmiesi ja itsesi näköisen. Kokeile ja muokkaa laite ajotyylisi mukaiseksi. Tie vapauteen kulkee nautinnollisten kallistusten ja mutkien kautta. Se on elämää parhaimmillaan.


OHJAUSTANGOT & VARUSTEET
JALKATUET

U-FUNCTION

Jokainen reissu on erilainen, ja siinä koukku piileekin. Kustomoi Can-Am Spyderisi ajotapasi mukaiseksi. Helposti kiinnitettävät ja irrotettavat yhdysrakenteiset lisävarusteet mukautuvat tarpeisiisi. Lähdetkö yksin vai kaksin? Kevyemmällä varustuksella vai täydellä kuormalla? Reittivalinta on sinun – tee siitä näköisesi.

 

ISTUIMET & SELKÄNOJAT
TUULILASIT & TUULENOHJAIMET
LAUKUT & SÄILYTYS
VALOT & SÄHKÖVARUSTEET

U-STYLE

Kustomointi kertoo, kuka olet. Täydellisesti sopivien varusteiden avulla ilmaiset itseäsi selkeästi ja tyylipuhtaasti. Älä piilota minääsi – anna sen näkyä.

 

VANTEET
RÄÄTÄLÖITY VARUSTELU

U-PERFORMANCE

Vapauta voimasi ja käsittele Can-Am Spyderiasi tehokkaiden lisävarusteiden avulla. Vapaus tarkoittaa, että voit valita, miten ajat.

 

ISKUN- & ÄÄNENVAIMENTIMET

2017-Spyder-F3-Steel-Black-Metallic_3-4-front

SPORT CRUISING

Matala painopiste ja tehon mukaan säätyvä ajonvakautusjärjestelmä tarjoavat dynaamisen ajettavuuden, erinomaiset kaarreajo-ominaisuudet sekä ennen kokemattoman hallittavuuden.

ALKAEN 25 353 €

2017-Spyder-F3-T-Pure-Magnesium-Metallic_3-4-front

CRUISER TOURING

Matala painopiste ja tehon mukaan säätyvä ajonvakautusjärjestelmä tarjoavat dynaamisen ajettavuuden, erinomaiset kaarreajo-ominaisuudet sekä ennen kokemattoman hallittavuuden.

ALKAEN 33 316 €

2017-Spyder-RT-Pearl-White_3-4-front

TOURING

Matka-ajajan ja matkustajan kaikki toiveet täyttyvät: verraton mukavuusvarustelu, raju kiihtyvyys, toimintasäde ja ajomukavuus.
 

ALKAEN 35 298 €