radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Meidän tarinamme

CAN-AM® SPYDER®: TÄYSIN UUSI AJOELÄMYS

Me BRP®:llä pyrimme siihen, että kaikki saisivat nauttia vapauden tunteesta tien päällä. Vuodesta 2007 lähtien kymmenet tuhannet ihmiset ovat jo päässeet kokemaan tuon elämyksen valitsemalla Can-Am Spyder -roadsterin, ensimmäisen maantiekäyttöön suunnatun ajoneuvomme.

Y-runkorakenne ja lukuisat autoteollisuudesta tutut tekniikat, kuten lukkiutumattomat jarrut (ABS), luistonesto ja ajovakauden hallinta, saavat Can-Am Spyder -roadsterit pysymään luotettavasti tiessä kiinni, niin että voit keskittyä nauttimaan ajon huumasta.

Suuntaatpa kaupungille tai maanteille ja olipa ajotyylisi urheilullinen, touring-henkinen tai jotain siltä väliltä, Can-Am Spyder -malleista löytyy sopiva tarpeisiisi.

 

 

INNOVAATIOITA VUODESTA 1942

Yhtiön nimi on ollut laadun ja luovuuden synonyymi siitä lähtien, kun J.-A. Bombardier perusti yhtiön vuonna 1942. Hänen pioneerihenkensä perintö saa meidät edelleen kasvamaan ja tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Tänään yli 6 500 työntekijäämme Amerikassa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella vaalivat samaa asennetta kaikissa valmistamissamme vapaa-ajon ajoneuvoissa ja moottoreissa.

Meille BRP:n työntekijöille innovatiivisuus ja intohimoinen suhtautuminen työhön ovat kaiken perusta, jolle tuotteemme ja vahva brändimme rakentuvat. Nämä arvot tulevat esiin kaikkien tuotteidemme tekniikassa ja suunnittelussa, oli kyseessä sitten Sea-Doo®-vesijetti, Ski-Doo®- tai Lynx®-moottorikelkka, Rotax®-moottori, Can-Amin ATV-/SSV-ajoneuvo tai Spyder-roadster tai Evinrude®-perämoottori. Kaiken takana on yksinkertainen mutta väkevä missiomme: haluamme tarjota asiakkaallemme täydellisen ajoelämyksen.