radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM SPYDER -TEKNOLOGIAT

Edistyneet tekniset ominaisuudet takaavat ainutlaatuisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.  

NEW DISPLAY TECHNOLOGY AND BRP AUDIO

DESIGNED FOR THE RIDER

The large panoramic 7.8" wide LCD color display provides a larger and sharper read in all outdoor conditions.

BRP CONNECT™ ‡ : AN INDUSTRY FIRST!

SMARTPHONE APPS AS
YOU RIDE

Be the first rider on the open road to access different vehicle-optimized smartphone apps with Can-Am Spyder. Get directions with Genius Map†, listen to your favorite songs with Music, check the weather with Accuweather †, share experiences with your community with Rever†, and more — all while enjoying your ride.

ROTAX 1330 ACE -MOOTTORI

TEHOA JA TALOUDELLISUUTTA

Rotax 1330 ACE -moottori on kolmisylinterinen rivimoottori, joka tuottaa maksimaalisen väännön kaikilla vaihteilla. Se reagoi nopeasti kaasunkäyttöön ja takaa erinomaisen kiihtyvyyden kaikissa tilanteissa. Se on myös taloudellinen: toimintasäde yhdellä tankkauksella on jopa 406 km*. Lisäksi huollontarve on erittäin vähäinen.

*Testattu tasaisella nopeudella. Kulutus voi vaihdella riippuen kuljettajan ajotyylistä, sääoloista, matkan pituudesta, ajoneuvon kunnosta ja varustelusta sekä muista tekijöistä. Sisäänajon aikana kulutus voi olla poikkeava.

VSS-VAKAUTUSJÄRJESTELMÄ

TÄYDELLISTÄ HALLITTAVUUTTA

Yhteistyössä BOSCHin kanssa kehitetty VSS-vakautusjärjestelmä sisältää autoteollisuudesta tuttua tekniikkaa: lukkiutumattomat jarrut, luistonesto ja ajovakauden hallinta, jotka takaavat luotettavan hallinnan tien päällä.

DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN

HYVÄ OHJAUSTUNTUMA

Elektronisesti ohjatun ohjaustehostimen tehostuksen määrä muuttuu ajonopeuden mukaan. Ajoneuvoa on siis aina helppo hallita ja ohjata.

KÄYNNISTYKSENESTOJÄRJESTELMÄ

KÄYNNISTYKSENESTOJÄRJESTELMÄ VAKIONA

Digitaalisesti koodattu käynnistyksenestojärjestelmä (D.E.S.S.) suojaa Can-Am Spyder -roadsteria varkauksilta tai luvattomalta käytöltä. Moottori käynnistyy vain oikein koodatulla avaimella.

6-VAIHTEINEN VAIHTEISTO

AJOMUKAVUUTTA

6-vaihteisessa vaihteistossa on edistyksellinen kytkimen hydraulinen käyttömekanismi, joka tarjoaa erittäin tasapainoisen yhdistelmän käyttömukavuutta ja taloudellisuutta. Valitse mielesi mukaan manuaalinen tai puoliautomaattinen vaihteisto ja nautiskele cruising-ajosta vakionopeudella. Kummassakin on peruutusvaihde. Puoliautomaattiversiota hallitaan näppärillä sormivaihtimilla.

LAADUKAS BREMBO-JARRUJÄRJESTELMÄ

ERITTÄIN TEHOKAS JARRUTUS

Maailman johtavan jarruvalmistajan nimenomaan Can-Am Spyder -roadstereille suunnittelemat tehokkaat jarrut takaavat erinomaisen jarrutustehon ja tasaisen luotettavan suorituskyvyn joka tilanteessa.

ECO-TILA, ÄLYKÄS AVUSTUS

VAIHDA ÄLYKKÄÄSTI

Optimoi vaihteenvaihdot älykkään ECO-tilan avulla. Mittariston merkkivalo ilmoittaa optimaalisen vaihtohetken, mikä auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta pitkillä matkoilla.