radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WE ARE BUILT FOR THIS

HENRIK MATTILA, METSURI

 

Kolmannen polven metsuri Henrik Mattila on tottunut kovaan työntekoon: pitkiin matkoihin, vaikeaan maastoon ja kaikenlaisiin keleihin. Laadukkaat työkalut ovat hänelle ehdottoman tärkeitä, ja Outlander 6x6 on keskeisessä roolissa. Koska olosuhteet ovat usein haastavat, mönkijän pitää olla luotettava. Outlander 6x6 PRO pärjää kaikenlaisissa maastoissa ja kaikilla ilmoilla, jolloin työ helpottuu ja Henrik voi nauttia ulkona olosta.

 

 

 

JUSSI LAINE, KARJATILALLINEN

 

Jussi Laine on karjatilallinen, ja kuten kaikki samaa työtä tekevät varmasti sanoisivat, se ei ole helppoa hommaa. Työ on kovaa, päivät pitkiä ja kelit vaihtelevia. Jussin täytyy pitää silmällä karjaansa useita kertoja päivässä, joten nopealiikkeisyys on erittäin tärkeää. Traxter PRO -mallin avulla hän voi kulkea pitkälle nopeammin ja suorittaa monenlaiset tehtävät tehokkaammin.

 

 

 

TAPANI KOSKINEN, MAANVILJELIJÄ

 

Maatilalla ei ole kahta samanlaista päivää. Kylvö, sadonkorjuu, heinän teko, ladon järjestely: aina on jotain tekemistä. Siksi Tapani Koskinen tarvitsee mönkijän, joka soveltuu kaikenlaisiin tehtäviin. Sen täytyy olla samanlainen monitaituri kuin hänkin – siksi hänen valintansa on Outlander PRO.

 

 

 

 

LISÄVARUSTEET

 

Työkäyttöön tarkoitetut lisävarusteemme lisäävät tehokkuutta, nopeutta ja monipuolisuutta entisestään.

 

Kaikki lisävarusteet on varta vasten kehitetty toimimaan saumattomasti ajoneuvosi kanssa ja selvittämään kaikki raskaat tehtävät!

 

 

 

 

OUTLANDER PRO+

OUTLANDER 6x6