radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SELÄTÄ TALVEN HAASTEET

Kestävät ja laadukkaat Apache-telajärjestelmät on suunniteltu varta vasten Can-Am-ajoneuvoihin, ja ne tarjoavat aivan uudenlaisen ajokokemuksen lumisessa maastossa. 

MONIPUOLINEN

Apache-telajärjestelmät on tarkoitettu niin työhön kuin vapaa-aikaankin ja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Ne kulkevat kevyesti kaikissa maastoissa – niin syvässä lumessa kuin poluillakin, ja myös raskaamman kuorman kuljettaminen onnistuu mainiosti.

KESTÄVÄ

Apache-telajärjestelmien suorituskyky ja kestävyys ovat vertaansa vailla. Apache Backcountry on kehitetty syvässä lumessa ajamiseen ja Apache 360 ja 360LT monipuoliseen ympärivuotiseen käyttöön.

YHTEENSOPIVA

Apache-telajärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Can-Am-ajoneuvojen moottorin tehon, rungon ominaisuuksien ja nopeusmittarin toiminnan kanssa.  Lisäksi ne tarjoavat DPS-ohjaustehostimen kanssa täydellistä hallittavuutta kaikissa olosuhteissa.

APACHE BACKCOUNTRY -TELAJÄRJESTELMÄ

ANNA LUMEN PÖLLYTÄ

Huomaat sen heti, kun poikkeat polulta lumiseen maastoon – uraauurtavien moottorikelkkojemme teknologia on valjastettu käyttöösi uudella tavalla. Suurempi kosketuspinta, kevyempi paino ja aggressiivisempi telan muoto tekevät Apache Backcountry -teloista parhaan valinnan lumessa ajamiseen.
APACHE 360 LT TELAJÄRJESTELMÄ

KÄYTÄ VUODEN YMPÄRI JA AJA MINNE HALUAT

Minne ikinä haluatkin ajaa, aja perille asti: Apache 360 LT telasarjaa voit käyttää vuoden ympäri (6X6-telasarja vain talvikäyttöön) ja se vie sinut yli hankien, mudan, loskan ja sohjon. Aja erämaahan mökille, kaukaisille kala-apajille tai aitaamaan takametsien aitoja—kuljeta helposti myös raskaita kuormia. Lisäksi kahden vuoden takuu antaa mielenrauhaa.

VERTAA TELAJÄRJESTELMIÄ

Valitse joko syvään lumeen tarkoitettu Apache Backcountry -telasarja tai ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu Apache 360 tai Apache 360 LT -telasarja.