radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM TARJOAA

PARASTA LAATUA

JA ARVOA

 

 

LAATUA, JOHON VOIT LUOTTAA

 

Can-Am-maastoajoneuvot valmistetaan luotettavalla laadulla. Innovatiivisten menetelmiemme ansiosta tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikissa maasto-olosuhteissa testatut BRP-ajoneuvot on kehitetty, testattu ja hyväksytty ylittämään kaikki standardit. Vuosien kokemus ja asiantuntemus ovat auttaneet meitä luomaan verrattoman kokemuksen kaikkiin olosuhteisiin.

KORKEALAATUINEN TYÖNLAATU,
VIIMEISTELY JA MUOTOILU

ERINOMAISTA ARVOA

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

 

 

Alan johtavana toimijana emme voi jäädä paikoillemme. Meillä on kaikkiaan neljä teknologiselle kehitys- ja innovaatiotyölle omistettua keskusta. Innovaatiomme auttavat meitä löytämään uusia polkuja ja nousemaan uusiin korkeuksiin päivittäin. Keskitymme suunnittelemaan ja kehittämään aiempaa tehokkaampaa, puhtaampaa ja ympäristöystävällisempää teknologiaa kerrasta toiseen.

 

 

 

VERRATON AJOKOKEMUS

 

 

Olemme esitelleet monet alan edistysaskeleista ensimmäisenä, eikä meillä ole aikeita lopettaa lähiaikoina. Suhtaudumme työhömme intohimolla, ja sen näkee – myös monien palkintoraatien myöntämissä tunnustuksissa.

 

 

 

 

JOHTAVAA SUORITUSKYKYÄ

 

 

Kaiken tekemisemme tavoitteena on tarjota asiakkaalle kaikkien aikojen paras ajokokemus. Laadukkaat, luotettavat ja edistyneet Rotax-moottorimme tarjoavat luokkansa parasta tehoa ja vääntöä. Sulavampaa ajokokemusta et löydä, mutta ero on koettava itse.

 

 

 

RÄÄTÄLÖITYÄ TARKKUUTTA 

 

 

Jokainen ajoneuvomme on rakennettu asiakasta ajatellen. Ratkaisut sopivat juuri sinun käyttötarkoitukseesi ja monet ominaisuudet on suunniteltu nimenomaan ajokokemustasi silmällä pitäen - haitpa sitten työ-, urheilu- tai huviajoneuvoa, Can-Amin mallistosta löytyy ratkaisu sinua ja tarpeitasi varten.