radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

OUTLANDER PRO+


 

SKANDINAAVINEN DESIGN

Outlander PRO+ on kehitetty vastaamaan kaikkiin tarpeisiin jopa vaativimmissakin olosuhteissa. PRO+ on BRP-tiimin Skandinaviassa suunnittelema ja kehittämä mallisto, joka varmistaa, että sinä voit keskittyä pelkästään ajamiseen.

PRO+ OMINAISUUDET

Kaikki Outlander PRO+ paketin ominaisuudet on tehdasasennettuja ja tulevat vakiona. Lue lisää paketin useista eri ominaisuuksista ja ota selvää miksi Outlander PRO+ on paras tarjolla oleva paketti.


ROTAX MOOTTORIT

 

Jokaisessa Can-Amin maastoajoneuvossa on luotettava ja tehokas Rotax-moottori tarjoamassa luokkansa parasta tehoa ja vääntöä.

 

 

 

 

DPS

(Dynaaminen ohjaustehostin)

 

Can-Amin dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa ja osaa mukautua ajonopeuden mukaan. Tarjolla on kolme eri käyttötilaa, joista voit valita mieleisesi.

 

 

 

 

1 361 KG:N WARN VINSSI
sisältää ohjainrullan

 

Tehdasasennettu  1 361 kg:n vinssi pystyy vaikeimpiinkiin tilanteiseen. Se on välttämätön apu muun muassa maatiloilla, metsätöissä, metsästettäessä  tai vaikkapa auttaessa maastoon kiinni jäänyttä kaveria. 

 

 

 

26" CARLISLE† ACT HD RENKAAT & 12" CAST-ALUMINUM VANTEET

 

Helposti yli esteiden. 12" tuumaiset alumiinivanteet vähentävät painoa ja tarjoavat enemmän voimaa. 26" Carlisle renkaat taas tarjoavat parempaa suorituskykyä vaikeissa maastoissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

 

 

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTTOAUKOT

 

Korkeammalle sijoitetut ilmanottoaukot estävät veden ja mudan pääsyn jäähdytysjärjestelmään. Ominaisuus, josta on hyötyä muunmuassa ylittäessä ojia tai ajettaessa mutaisessa maastossa.

 

 

 

 

 

LÄMMITETTÄVÄT KÄSIKAHVAT

 

Uusi ergonomisesti muotoiltu hallintamoduuli. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille. LED-valo helpottaa lämpötila-asetuksien lukemista. Palaa aikaisempaan lämmitysasetukseen. Sammutus yhdellä kosketuksella.

 

 

 

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT), HITAALLA ALUEELLA ERITTÄIN PIENI VÄLITYS

 

Outlander 6x6 -mallin portaattomassa CVT-vaihteistossa on hitaalla alueella erittäin pieni välitys, joka mahdollistaa suuremman kuormituksen, ja liikkeelle lähtö on pehmeämpää. CVT:n ilmanoton toteutus mahdollistaa tehokkaamman jäähdytyksen hankalissa työoloissa.