radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

AIDOT BRP-VARAOSAT
JA HUOLTOTARVIKKEET

Ajoneuvosi teho ja suorituskyky ovat keskeisiä asioita, joten oikeiden osien ja tuotteiden valitseminen on tärkeää. Tarkasti valmistetut ja helposti asentuvat aidot BRP-varaosat ovat aina paras valinta BRP-ajoneuvoihin. XPS-tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä, luotettavuutta ja pitkää ikää Can-Am-mönkijöille ja niiden Rotax-moottoreille. BRP:n alkuperäisten tuotteiden avulla pidät ajoneuvosi arvoa yllä parhaiten.

XPS-MOOTTORIÖLJYT JA HUOLTOTARVIKKEET

XPS-malliston suorituskykyiset tuotteet on suunniteltu suojaamaan sekä tehostamaan BRP-ajoneuvoasi ja pidentämään sen käyttöikää. Jokainen tuote on kehitetty, testattu ja hyväksytty tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta ajokokemus olisi aina omaa luokkaansa olosuhteista riippumatta.