radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM

MALLIT JA

RÄÄTÄLÖIDYT PAKETIT

 

 

CAN-AMIN ATV- JA SSV-MALLISTOT

 

Oli edessä sitten mutaisia maastoja tai umpihankea, Can-Am- ajoneuvo on lyömätön valinta. Yli 75 vuoden kokemus on auttanut meitä suunnittelemaan Can-Am-ajoneuvon jokaiseen käyttötarkoitukseen, adrenaliinintäyteisistä seikkailuista kovaan työhön ja raskaiden kuormien siirtelystä tuntemattomien polkujen tutkimiseen.

 

 

 

 

CAN-AM-PAKETIT

 

Tutustu taidolla koottuihin pakettiratkaisuihimme ja valitse itsellesi ja kukkarollesi sopivin. Lukuisat moottorit, mallit ja lisävarusteet tarjoavat Can-Amin kuuluisaa maastosuorituskykyä hintaan, joka ei hirvitä. 

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.