radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM AJONEUVOJEN
KESKEISET OMINAISUUDET
JA TEKNOLOGIAT


 

VOIMANLÄHTEENÄ ROTAX

Jokaisessa Can-Amin maastoajoneuvossa on luotettava ja tehokas Rotax-moottori tarjoamassa luokkansa parasta tehoa ja vääntöä. 

 

 

 

 

 

 

CAN-AMIN ATV- JA SSV-MALLIEN OMINAISUUDET

Tutustu ominaisuuksiin ja teknologioihin, jotka tekevät maastoajoneuvoistamme niin tehokkaita:

CVT-VAIHTEISTO
(Continuously Variable Transmission)

Kaikissa Can-Amin maastoajoneuvoissa on portaaton CVT-vaihteisto, joka helpottaa käyttöä ja tarjoaa vääntöä tarpeen mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

JOUSITUKSET

Can-Am on kehittänyt eri jousitusratkaisuja eri käyttötarkoituksiin varmistaakseen aina parhaan käsiteltävyyden.

DPS
(Dynaaminen ohjaustehostin)

 

Can-Amin dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa ja osaa mukautua ajonopeuden mukaan. Tarjolla on kolme eri käyttötilaa, joista voit valita mieleisesi.

 

 

 

ISKUNVAIMENTIMET

 

Iskunvaimentimilla on keskeinen rooli ajoneuvon käytöksessä, etenkin vaativissa olosuhteissa. Maailmankuulu iskunvaimenninekspertti FOX auttaa Can-Amia varmistamaan luokkansa parhaan urheilukäyttökokemuksen sekä ATV- että SSV-puolella.

 

 

 

 

SSV

BTCS-TEKNOLOGIA

ATV

ABS-TEKNOLOGIA

 

 

 

 

 

TIELLÄ SEKÄ MAASTOSSA

Nämä ominaisuudet on suunniteltu erityisesti kuljettajia ja heidän maastoajoneuvokäyttöään ajatellen.

MAX-ALUSTA

 

Can-Am esitteli ensimmäisenä valmistajana pidennettyä akseliväliä käyttävän alustan, joka lisää sekä kuskin että matkustajan mukavuutta ja turvallisuutta.

 

 

 

 

ERGONOMINEN
AJOASENTO
  

Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, tulisi ajomukavuuden ja ergonomian olla mahdollisimman hyvät. Can-Am on tunnettu ajomukavuudestaan, jonka taustalla ovat ajoasennon ergonomiasta tehdyt tarkat analyysit.

 

 

 

LYÖMÄTÖN DESIGN

 

Can-Am haastaa jatkuvasti kilpailijat uutuusmalleillaan.  Laaja mallisto ei ole pelkästään hyvännäköinen, vaan se myös tarjoaa ratkaisuja useisiin eri käyttötarkoituksiin.

 

 

 

 

PARTNERS

Can-Am has partnered with industry experts to offer more value for Can-Am owners
who want to have accessories that fit their specific needs