radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Tietoa Can-Amista

VOITTAVA ASENNE

Can-Amin ATV- ja SSV-mallien menestys on osoitus BRP:n kyvystä tuoda innovaatioita yhä uusiin tuoteryhmiin.

1990-luvun lopulla suunnittelijamme loivat markkinoiden ensimmäiset mönkijät, joissa oli takapyörien erillisjousitus pitkittäistukivarsilla (TTI). Ainutlaatuinen rakenne tuottaa verrattoman miellyttävän jousituksen kaikissa oloissa kahden erillisen nivelpisteen ansiosta. Vuonna 2002 toimme markkinoille myös ensimmäisen mönkijän, jolla oli valmistajan hyväksyntä kahdelle hengelle. Can-Am-mönkijät yhdistävät maksimaalisen tehon, ajo-ominaisuudet ja pidon. Siksi ne ovat vaativan harrastajan ja ammattikuskin valinta – siitä kertoo kilpailumenestys.

Vuonna 2010 esittelimme Can-Am Commanderin, joka on markkinoiden monipuolisin rinnanistuttava malli. Siinä oli tehokas 85 hv:n Rotax® 1000 V2 -moottori, markkinoiden ainoa kaksitasoinen tavarasäiliö ja muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka osoittavat, että Can-Am pyrkii tinkimättömästi täydellisyyteen.

Can-Amin ATV-, SSV- ja roadster-malleilla BRP jatkaa pitkiä perinteitään tekemällä yhä uusia aluevaltauksia. Yli 30 vuotta sitten Can-Amin brändi tuli tunnetuksi mullistavien motocrosspyörien myötä. Sittemmin BRP on vetäytynyt kyseisiltä markkinoilta, mutta Can-Amin legenda ja voittava asenne elävät ja voivat hyvin.

 

INNOVAATIOITA VUODESTA 1942

Yhtiön nimi on ollut laadun ja luovuuden synonyymi siitä lähtien, kun J.-A. Bombardier perusti yhtiön vuonna 1942. Hänen pioneerihenkensä perintö saa meidät edelleen kasvamaan ja tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Tänään yli 6 800 työntekijäämme Amerikassa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella vaalivat samaa asennetta kaikissa valmistamissamme vapaa-ajon ajoneuvoissa ja moottoreissa.

Meille BRP:n työntekijöille innovatiivisuus ja intohimoinen suhtautuminen työhön ovat kaiken perusta, jolle tuotteemme ja vahva brändimme rakentuvat. Nämä arvot tulevat esiin kaikkien tuotteidemme tekniikassa ja suunnittelussa, oli kyseessä sitten Sea-Doo-vesijetti, Ski-Doo- tai Lynx-moottorikelkka, Rotax-moottori, Can-Amin ATV-/SSV-ajoneuvo tai Spyder-roadster tai Evinrude-perämoottori. Kaiken takana on yksinkertainen mutta väkevä missiomme: haluamme tarjota asiakkaallemme täydellisen ajokokemuksen.