radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

TEE ULKOHOMMISTA MUKAVIA

Varustele mönkijäsi Can-Am-talvivarusteilla äläkä anna lumisateen häiritä. Can-Amilla on lukuisia käteviä lisävarusteita, joiden avulla hommat hoituvat säällä kuin säällä. Alla muutamia esimerkkejä keskeisimmistä Can-Am-talvivarusteista.

TRAXTER-TALVIVARUSTEET

Kun vaadit äärimmäistä mukavuutta ja monipuolisuutta on valintasi Can-Am Traxter. Umpiohjaamo tekee Traxterilla ajamisesta nautinnon kylmissäkin olosuhteissa. Kysy lisätietoja Traxterin monipuolisista lisävarusteista lähimmältä Can-Am-jälleenmyyjältä.

CAN-AM-TALVIVARUSTEET

Talvivarusteilla teet lumitöistä helpompia ja huomattavasti mukavampia. Kysy juuri sinun Can-Am-mönkijääsi sopivista lisävarusteista lähimmältä Can-Am-jälleenmyyjältä. Alla olevassa kuvassa on esitelty muutamia tärkeimpiä mönkijän talvivarusteita.