radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM?

Jokainen Can-Am -mönkijä tai -SSV on täydellinen yhdistelmä markkinoiden johtavaa suorituskykyä, täsmällisiä ajo-ominaisuuksia ja kuljettajan tarpeisiin suunniteltuja ratkaisuja. Ne erottuvat massasta edukseen. Tutustu ensin mönkijä- ja SSV-malliemme ominaisuuksiin – sitten on koeajon aika.
Ajaminen todellakin kertoo kaiken.

why_chose_canam
Why-Choose-2-DNA

CAN-AM-AJONEUVOILLA ON YHTEINEN PERIMÄ

Helposti tunnistettavan, näyttävän ulkonäön lisäksi jokainen Can-Am ajoneuvo tarjoaa luokkansa parasta tehoa sekä edistykselliset ajo- ja hallintaominaisuudet - ja sydämenä sykkii luotettava Rotax-moottori. Se pätee, olipa kyseessä sitten urheilullinen Renegade tai malliston todellinen työjuhta, Outlander 6x6. Jokainen Can-Am-ajoneuvo tarjoaa käyttäjälleen samat tärkeät ominaisuudet: tehokkuutta, hallittavuutta sekä käytön mukavuutta ja monipuolisuutta parantavia innovaatioita.

ATV-SSV-Full-Family_14

SOPIVA AJONEUVO ERI TARPEISIIN

Can-Am tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja maastoihin. Outlander MAX on omiaan metsästysretkille, Maverick taas yhteiseen vapaa-aikaan. Outlander X mr tarjoaa mahtavaa suorituskykyä äärimmäisiin olosuhteisiin. Mallistosta löytyy jokaiselle sopiva Can-Am, jossa laatu on vakiovaruste.

Why-Choose-4-excellence

BRP ON SITOUTUNUT LAATUUN

BRP:llä on yli 60 vuoden kokemus metsäpoluilta, maanteiltä, kelkkareiteiltä ja vetten päältä. Innovatiivinen suunnittelumme ja tekniset ratkaisumme ovat aina olleet kehityksen kärjessä. Olemme tuoneet eri powersport-luokkiin Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit, Evinrude-perämoottorit ja Can-Am-roadsterit. Uusilla Can-Am-maastoajoneuvoilla on edeltäjiensä kanssa yhteinen perimä. Yhteistä on myös tinkimätön suorituskyky, innovatiivisuus ja jännittävyys.