radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM NÄYTTÄÄ SUUNTAA

Can-Am tarjoaa yhden laajimmista EU-tyyppikatsastetuista 
rinnakkain istuttavien (SSV) -ajoneuvojen traktorimallistoista koko
alalla. Reiteiltä tutkimattomiin maastoihin, huviin sekä
hyötykäyttöön – Can-Amilla on oikea ajoneuvo sinulle.

Alkaen 12 990 €.

MIKSI VALITA CAN-AM?

 

Etsitkö tehokasta työkalua itsellesi tai monikäyttöistä koko perheen ajoneuvoa? Olipa valintasi joko Traxter tai Maverick Trail, saat ajoneuvon, joka täyttää kaikkein monipuolisimmatkin vaatimukset. Can-Amin SSV-ajoneuvot ovat luotettavia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Laajan Can-Am -lisävarustevalikoiman avulla voit räätälöidä ajoneuvostasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan.

HAUSKA AJAA.
HUOLETON OMISTAA

 

- Voimanlähteenä luotettava ja voimakas Rotax moottori
- Kahden vuoden rajoitettu takuu
- Ajoneuvot on EU-tyyppikatsastettu maksiminopeuteen 60 km/h tai yli 60 km/h, jos ajoneuvo on varustettu ABS-teknologialla
- Ajoneuvoja (Max. 60 km/h), joissa ei ole ABS-teknologiaa voivat ajaa myös traktorikortin omistavat 15 vuotiaat nuoret.
- Alhaiset vakuutusmaksut
- Ei katsastuskustannuksia, ei ylimääräistä vaivaa
- Laaja ja ammattitaitoinen BRP:n jälleenmyynti- ja huoltoverkosto

 

MIKSI MAVERICK TRAIL?

Maverick Trail on täydellinen hauskuuden ja käytännöllisyyden yhdistelmä. Maverick Traililla voit vetää peräkärryä tai käyttää lumiauraa, mutta se on myös oitis valmiina myös pitkiin seikkailuihin reiteillä. Maverick Trail tuo lisäarvoa monipuolisena ajoneuvona koko perheelle, myös nuoret mukaan lukien*. Vahva runko, neliveto ja luotettava Rotax-moottori takaavat vakuuttavaa ja miellyttävää ajoa koko perheelle. Ainutlaatuinen Can-Am-muotoilu tekee Maverick Trailistä naapuruston halutuimman menopelin.

* Max. 60 km/h nopeusluokan ajoneuvon kuljettajalta vaaditaan 15 vuoden ikä ja voimassa oleva T-ajokortti.  

MIKSI TRAXTER?

Can-Am Traxter on luja, taitava ja älykäs. Jos tarvitset todellista työjuhtaa rankkaan työhön, mukava ja kätevä Traxter on juuri oikea ajoneuvo sinulle. Kolmen istuttava, EU-tyyppikatsastettu Can-Am Traxter on luotettava kumppanisi, kun sinun on kuljetettava tai vedettävä raskaita kuormia, puhdistettava piha lumesta tai päästävä helposti paikasta A paikkaan B. Ja silloin kun Traxter ei ole hyötykäytössä, se voi tarjota hauskaa vapaa-aikaa koko perheelle.