radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Traxter PRO HD8 / HD10 T

VALMIINA

TYÖHÖN

Värit
  •  
  •  

Suunniteltu alansa lujimmaksi työjuhdaksi sekä täyttämään kuskinsa tarpeet. Teimme siitä lujan, taitavan ja älykkään vastaamaan kaikkia vaatimuksiasi. Tehdasvarusteluna vinssi ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE etutasauspyörästö.
ALKAEN:

18 390 €
Pyydä tarjous
moottori

HD8 / HD10

4wd

VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ*

kehikko

TURVAKEHIKKO

ROTAX V2 -MOOTTORI RASKAASEEN KÄYTTÖÖN

Traxter PRO -paketti tarjoaa suorituskykyisen voimanlähteen kovaan työntekoon. 72 hv:n Rotax HD10 V2 -moottori on viritetty erityisesti työkäyttöön, mutta sen vääntömomentti (82,7 Nm) ja varsinkin vahva vääntö pienemmillä käyntinopeuksilla antavat ilonaihetta.

DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN

TÄSMÄLLINEN AJETTAVUUS

Dynaaminen ohjaustehostin (DPS) on viritetty hyötykäyttöä silmällä pitäen, mutta se reagoi tunnokkaasti myös huvikäytössä. DPS parantaa ohjaustuntumaa hitaalla nopeudella tapahtuvassa työskentelyssä ja ajettaessa haastavassa maastossa. Se on suunniteltu tehostamaan ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla ja enemmän pienillä nopeuksilla.

4-TILAINEN VETOJÄRJESTELMÄ

PAREMPI KONTROLLI

Visco-Lok QE † -etutasauspyörästön ja lukittavan takatasauspyörästön ansiosta 4-tilainen vetojärjestelmä tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet erilaisiin maasto-oloihin ja käyttötarkoituksiin. Kuljettaja voi valita erillisten etu- ja takapään vipukytkinten avulla seuraavat vetotilat: 2x4 (takapyörästö vapautettu) tiukkoihin käännöksiin ja nurmipintojen suojelemiseksi, 2x4 (takapyörästön lukitus tarpeen mukaan) tehokkaampaan 2-pyörävetoon, 4x4 (takapyörästö vapautettu) parempaan hallittavuuteen hankalassa maastossa sekä 4x4 (takapyörästö lukittu) maksimaaliseen pitoon. Porrasvaihteiden ansiosta takatasauspyörästö reagoi herkemmin, ei vaadi huoltoa ja on tehokkaampi ja rakenteeltaan yksinkertaisempi.

27" MAXXIS -RENKAAT JA 14" ALUMIINIVANTEET

KEVYET RENKAAT JA VANTEET

14" mustat alumiinivaluvanteet ja 27" Maxxis Coronado -renkaat

 

AVOIN KOJELAUTA, IRROTETTAVA KOTELO JA 23 LITRAN SÄILYTYSTILA

JOUSTAVAA SÄILYTYSTILAA

Traxter Pro kuljettaa tavarasi ja työkalusi siististi ja turvallisesti. Avoin kojelauta, 23 litran säilytystila sen alla sekä matkustajan penkin alta löytyvä 21 litran vedenpitävä ja irrotettava kotelo tarjoavat kaikkiaan 54,2 litraa säilytystilaa.

MONIKÄYTTÖINEN TAVARALAVA JA JÄMERÄ TAKALUUKKU

MONIPUOLINEN TAVARALAVA

Erittäin kestävän tavaralavan kantokyky on 390 kg, ja se on helppo tyhjentää. Siinä on mm. kätevät syvennykset ämpäreille, integroidut kiinnityskohdat sivuseinillä ja runsaasti sidontapisteitä. Tilavan lavan kapasiteetti on helppo optimoida jakamalla se osiin integroitujen syvennysten avulla. Lava voidaan jakaa esimerkiksi vanerilevyillä, ja sen pituutta voidaan lisätä jatkeilla. Jämerä takaluukku kestää tavanomaisia maataloustöitä ja soveltuu myös istuimeksi ruokatauolla (enimmäiskuormitus: 113 kg)

SEISONTAJARRU

JARRUT KIINNI

Jotkin työt edellyttävät tehokasta seisontajarrua, joten tällainen löytyy nyt vakiona kaikista malleista.

KAHDEN VUODEN TAKUU

TAKUUN TURVAA

Saat nyt Traxterille täyden kahden vuoden tehdastakuun.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(193 cm)

Korkeus

(193 cm)

L

Pituus

(305 cm)

Pituus

(305 cm)

W

Leveys

(157.5 cm)

Leveys

(157.5 cm)

WB

Akseliväli

(211.5 cm)

Akseliväli

(211.5 cm)

GC

Maavara

(28 cm)

Maavara

(28 cm)

H Korkeus : (193 cm)
L Pituus : (305 cm)
W Leveys : (157.5 cm)
WB Akseliväli : (211.5 cm)
GC Maavara : (28 cm)
moottori

HD8 / HD10

4wd

VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ*

kehikko

TURVAKEHIKKO

Väri GREEN HYPER SILVER

ACCESSORIES

Get More Out Of Every Ride. Find the ideal accessoiries for your vehicle!

PBSSV-MY16-SK715002423_03

Headache Rack

Protects passengers and cab components from cargo load.

PBSSV-MY16-SK715002421_02

Bed Wall Extender

Foldable top panels come off in seconds.

715003055

Body Side Protectors

Reliable cargo box protection, integrated brush and low-lying branch deflector.

MANY MORE ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.