radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Traxter Base HD5 T

LUJA, TAITAVA, ÄLYKÄS

Värit
  •  

Olemme tuoneet markkinoille kaikkien aikojen lujimman, taitavimman ja älykkäimmän Can-Am-ajoneuvon. Se suoriutuu ennennäkemättömällä tavalla kaikista sille asettamistasi haasteista. Traxter raivaa tieltään kaikki esteet.
ALKAEN:

12 990 €
Pyydä tarjous
moottori

HD5

hytti

PROFILOITU HYTTI

4wd

LUKITTAVA TAKATASAUSPYÖRÄSTÖ JA VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ*

istuin

VERSA-PRO-ISTUIN

VALMIINA KOVAAN KÄYTTÖÖN

ROTAX-MOOTTORIT RASKAASEEN KÄYTTÖÖN

Traxteriin on saatavana kaksi erittäin suorituskykyistä moottorivaihtoehtoa. Työkäyttöön suunniteltu Rotax HD8 V2 tuottaa 50 hv:n tehon ja 68 Nm:n väännön. Traxter HD5:n konstailematon yksisylinterinen 38 hv:n Rotax-moottori asettaa mittapuun muille. Traxter on monipuolisin ja kätevin työkalu, mitä kuvitella saattaa.

JÄYKKÄ RUNKO

Traxter on todellinen työjuhta ja erittäin suorituskykyinen maastossa. Siinä on täysin uusi runko, autoteollisuudesta tuttua tekniikkaa sekä valmistusmenetelmät, jotka vastaavat nykyaikaisia lava-autoja. Erikoisluja hienoraeteräs (HSLA) takaa erittäin jäykän rakenteen, joka kestää raskaiden tehtävien rasitukset. Traxterin runko on käynyt läpi Can-Am-insinöörien kehittämän uuden, vaativan testausprosessin – niin talvi- kuin kesäoloissa.

TTA-HD-TAKAJOUSITUS

Traxterin raskaaseen käyttöön soveltuva jousitus A-pitkittäistukivarsilla (TTA-HD) on suunniteltu erityisesti hyötykäyttöön, ja sen hulppea 25,4 cm:n liikevara takaa pehmeän kyydin maastossa kuin maastossa. Rakenne toimii ilman pyörien sivukallistumaa, mikä tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja ajettavuuden kaikissa olosuhteissa.

VERSA-PRO-ISTUIMET

LAVA-AUTOJEN TYYLISET ISTUIMET

VERSA-PRO-istuin on suunniteltu jakosuhteessa 40/20/40 nykypäivän lava-autojen mallin mukaan ja siihen mahtuu mukavasti kolme aikuista. Istuimen muotoillut kulmat helpottavat nousemista sisään ja ulos, ja luja vinyylipäällyste kestää kulutusta erinomaisesti. Matkustajan istuimet voidaan taittaa pystyyn antamaan lisää kuljetustilaa. Ohjaamon tilavuutta parantaa myös taittuva keskikonsoli ja käsinoja, jossa on kaksi mukitelinettä.

AVOIN KOJELAUTA JA 23 LITRAN SÄILYTYSTILA

JOUSTAVAA SÄILYTYSTILAA

Avoin kojelauta, kahvikuppitelineet ja 23 litran säilytystila kojelaudan alla tarjoavat siistiä ja turvallista säilytystilaa. Kojelaudan alla on lisäksi erillinen lokero pikkutavaroille. Traxter Convenience tarjoaa kaiken kaikkiaan 33,2- litraiset säilytystilat.

MONIKÄYTTÖINEN TAVARALAVA JA JÄMERÄ TAKALUUKKU

MONIPUOLINEN TAVARALAVA

Erittäin kestävän tavaralavan kantokyky on 390 kg, ja se on helppo tyhjentää. Siinä on mm. kätevät syvennykset ämpäreille, integroidut kiinnityskohdat sivuseinillä ja runsaasti sidontapisteitä. Tilavan lavan kapasiteetti on helppo optimoida jakamalla se osiin integroitujen syvennysten avulla. Lava voidaan jakaa esimerkiksi vanerilevyillä, ja sen pituutta voidaan lisätä jatkeilla. Jämerä takaluukku kestää tavanomaisia maataloustöitä ja soveltuu myös istuimeksi ruokatauolla (enimmäiskuormitus: 113 kg)

TURVAKEHIKKO

SAUMATON YHTEENSOPIVUUS

Jykevä teräksinen turvakehikko on suunniteltu yhdessä Can-Amin ohjaamon ja lisävarusteiden kanssa. Tämä takaa viimeistellyn ulkonäön ja saumattoman yhteensopivuuden. Kehikon etuosa on siirretty pitkälle eteen, mikä parantaa näkyvyyttä sekä helpottaa nousemista sisään ja ulos.

SEISONTAJARRU

JARRUT KIINNI

Jotkin työt edellyttävät tehokasta seisontajarrua, joten tällainen löytyy nyt vakiona kaikista malleista.

KAHDEN VUODEN TAKUU

TAKUUN TURVAA

Saat nyt Traxterille täyden kahden vuoden tehdastakuun.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(191.8 cm)

Korkeus

(191.8 cm)

L

Pituus

(305 cm)

Pituus

(305 cm)

W

Leveys

(157.5 cm)

Leveys

(157.5 cm)

WB

Akseliväli

(211.5 cm)

Akseliväli

(211.5 cm)

GC

Maavara

(26.7 cm)

Maavara

(26.7 cm)

H Korkeus : (191.8 cm)
L Pituus : (305 cm)
W Leveys : (157.5 cm)
WB Akseliväli : (211.5 cm)
GC Maavara : (26.7 cm)
moottori

HD5

hytti

PROFILOITU HYTTI

4wd

LUKITTAVA TAKATASAUSPYÖRÄSTÖ JA VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ*

Väri GREEN

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.