radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rs Turbo R - International version

ELÄVÄ LEGENDA

 

Värit
  •  

72" leveä Maverick X rs Turbo R ylittää korkeatkin odotuksesi. Se on vastaa haasteisiin FOX 2.5 Podium Piggyback -jousituksella, 172 hevosvoimalla ja Smart-Lok -teknologialla
ALKAEN:

30 390 €
Pyydä tarjous
teho

172 HV

suojaus

1/4-OVET TÄYSIMITTAINEN KATTO JÄREÄ HMW-POHJAPANSSARI 4-PISTEVALJAAT

etutasauspyörästö

JOSSA SMART-LOK™-TEKNOLOGIA**

iskunvaimennus

TÄYSIN SÄÄDETTÄVÄT FOX 3.0 PODIUM RC2 -ISKUNVAIMENTIMET BYPASS-RAKENTEELLA

Leveys 182,9 cm

YLITÄ RAJASI

Suunnittelijoillemme ja kilpa-ajajillemme kelpaa vain paras, ja näin on saatu aikaan Maverick X rs Turbon kaltainen tehopakkaus, jossa on kilpakentiltä tuttu TTX-jousitusgeometria sekä suorituskykyiset iskunvaimentimet, vanteet ja renkaat, jotka takaavat erinomaisen hallittavuuden. Jos haluat ottaa haltuusi erilaiset maastot ja kokeilla rajojasi, Maverick X rs Turbo on juuri oikea valinta tähän.

Alan johtava 172 hv:n turboahdettu ja välijäähdytetty Rotax® ACE -moottori

SÄVÄYTTÄVÄÄ VOIMAA

Tässä on SSV-ajoneuvojen moottorien kuningas: tarkkuustyöstetty, kolmisylinterinen Rotax ACE. Sen väkevä teho (172 hv / 7 250 kierr./min) ja vääntö (168 Nm / 6 500 kierr./min) kiidättävät ajoneuvoa maastossa kuin maastossa. Kerro kaverillekin: 0–100 km/h alle 4,6 sekunnissa.*
*Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Mullistavaa pitoa kaikissa maastoissa

ÄLYKÄS SMART-LOK

Can-Amin ainutlaatuinen Smart-Lok™-teknologia* on alan uusi merkkipaalu, joka tarjoaa erinomaista pitoa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Voit valita joko täysin lukittavan ja ajon aikana säätyvän etutasauspyörästön, jossa on elektronisesti säädettävät automaattiset ajomoodit, tai vaihtoehtoisesti vaihtaa käyttööösi helposti nappia painamalla esisäädetyt, älykkäät kalibroinnit ajotyylisi mukaan. Useamman tulolähteen ansiosta Smart-ajotila lukittuu välittömästi oikealla kuormituksella oikeaan aikaan. Saat parhaan mahdollisen pidon, erinomaisen ohjattavuuden pienillä nopeuksilla ja varmuuden tunteen, joka vie ajokokemuksesi uudelle tasolle.


*Smart-Lok-teknologia on kehitetty yhteistyössä TEAM Industries -yhtiön kanssa, joka on markkinajohtaja voimansiirtotekniikan alalla.

Edistyksellinen virtausdynamiikka

TEHOKAS VIRTAUS

Ilman tulo- ja pakojärjestelmä on viritetty tuottamaan optimaalinen teho, taloudellisuus ja kaasuvaste. Can-Am Maverick tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä kaikissa oloissa. Kolme kookasta, nokkelasti sijoitettua ilmanottoa syöttävät Rotax ACE -moottoriin ja CVT-vaihteistoon puhdasta ilmaa ja pitävät toimintalämpötilat alhaisina, ja urheiluhenkinen pakoputki antaa moottorin murista estoitta.

Erittäin tehokas ja kevyt rakenne

NEROKAS RUNKORAKENNE

Maverick:n erittäin kevyt, jäykkä runko on valmistettu edistyksellisestä kaksifaasiteräksestä (DP 980). Rakenteella on 53 % parempi vääntöjäykkyys, vaikka se on 20 % lähintä kilpailijaa kevyempi.

QRS-X-vaihteisto

VIIVEETÖN VÄÄNTÖ

Kompakti ja erittäin suorituskykyinen QRS-X CVT -vaihteisto on kalibroitu toimimaan tehokkaasti turboahtimen kanssa, niin että viive on lähes kokonaan eliminoitu, eivätkä vaihteensiirrot tai väännön katkokset hidasta menoasi. Pitkän, leveän ja paksun variaattorihihnan ansiosta tämä on järein ja kestävin kolmirullainen voimansiirtojärjestelmämme.

TTX-jousitus ja alan pisin joustomatka

VERRATON JOUSITUS

BRP:n neljän tukivarren TTX-jousituksessa on jopa 50,8 cm:n joustomatka, trophy truck -maastokilpureita muistuttava pitkittäistukivarsi sekä pyörien sivukallistumaa kontrolloivat kolme tukivartta. Rakenne takaa optimaalisen jousitusgeometrian kaikissa tilanteissa, myös pyörien voimakkaissa liikkeissä. Lopputulos? Verrattoman tehokas voimansiirto pyörille, lähes täysin poukkoilematon ohjaus, täsmällinen ohjausvaste ja luotettavampi tuntuma suurissa nopeuksissa.

Ergo-Lok-ohjaamo ja neljään suuntaan säädettävät istuimet

KULJETTA- JAKESKEINEN

Ohjaamossa kaikki on kohdallaan: urheiluautomaiset, keskelle sijoitetut kaasu- ja jarrupolkimet sekä kilpahenkinen, tasapohjainen ohjauspyörä, joka kallistuu 25° ylös- ja alaspäin. Neljään suuntaan säätyvissä istuimissa on kahden tuuman säätövaraa korkeussuunnassa ja kuuden tuuman vaakatasossa. Helposti asennettavat lisävarusteet ja valmis johdotus antavat mahdollisuuden muokata ajokista aidosti oman maun mukainen.

Matalat istuimet, rohkea asento

TÄYDELLINEN ASENTO

Matalalle sijoitetut istuimet tukevat kuljettajaa ja matkustajia niin, että he tuntevat olevansa yhteydessä ajoneuvon kaikkiin liikkeisiin – maavarasta tinkimättä. Rohkeaa asentoa korostavat kilpa-autotyyliin yhdestä kappaleesta valetut istuimet, jotka tarjoavat optimaalisen tuen, painojakauman ja säädöt neljään suuntaan.

Can-Amin tuttu perimä ja uuden sukupolven muotoilu

KIIHKEÄÄ LUONNETTA

Maverick X rs:n intensiivinen kokonaisvaikutelma syntyy suorituskykyä parantavista mekaanisista ja rakenteellisista ratkaisuista, tunnusomaisista LED-valoista edistykselliseen ohjaamoon.

14" alumiinivanteet ja 28" Maxxis Bighorn† 2.0 -renkaat

JÄREÄT VANTEET JA RENKAAT

Vahvat 14" alumiinivanteet ja 6-kerroksiset 28" Maxxis Bighorn 2.0 -renkaat eivät vähästä hätkähdä. Suunniteltu vaativan maaston rasituksiin. Tukevat kuviopalat ja kulutuspintakuvio ilman määrättyä pyörimissuuntaa takaavat tasaisen etenemisen.

FOX† 2.5 PODIUM QS3† Piggyback -iskunvaimentimet puristusvaimennuksen säädöllä

HÄMMÄSTYTTÄVÄ JOUSITUS

Maverick X rs on varustettu FOX 2.5 Podium HPG Piggyback -iskunvaimentimilla, joissa on sekä edessä että takana puristusvaimennuksen säätö (QS3) ja takana pohjaamisen esto. Paketti on säädetty jo tehtaalla tasapainoiseksi ja käyttövalmiiksi.

1/4-ovet

VALMIS KAIKKIIN OLOIHIN

Ajoneuvon 1/4-ovet, rohkea ilme ja erinomaiset maasto-ominaisuudet ovat valmiina kaikkiin haasteisiin, ajoit sitten hiekkadyyneillä, kallioilla tai reiteillä – näkyvyydestä tinkimättä.

Tekniset tiedot

K

Korkeus

(170,2 cm)

Korkeus

(170,2 cm)

P

Pituus

(335,3 cm)

Pituus

(335,3 cm)

L

Leveys

(182,9 cm)

Leveys

(182,9 cm)

A

Akseliväli

(259,1 cm)

Akseliväli

(259,1 cm)

M

Maavara

(38,1 cm)

Maavara

(38,1 cm)

K Korkeus : (170,2 cm)
P Pituus : (335,3 cm)
L Leveys : (182,9 cm)
A Akseliväli : (259,1 cm)
M Maavara : (38,1 cm)
teho

172 HV

suojaus

1/4-OVET TÄYSIMITTAINEN KATTO JÄREÄ HMW-POHJAPANSSARI 4-PISTEVALJAAT

etutasauspyörästö

JOSSA SMART-LOK™-TEKNOLOGIA**

Väri GOLD, CAN-AM RED & HYPER SILVER

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715004161

LONESTAR RACING
FRONT BUMPER

Made of 1.5" diameter anti-corrosion coating for added protection vehicle-front protection in extreme conditions.

715004162

LONESTAR RACING
REAR BUMPER

Sleek styling enhances the vehicle's race-inspired look while allowing personnalization.

715003439

LINQ PIVOTING RACK

Gas-cylinder pivot action, locks in the raised position.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Laatua ja saumatonta yhteensopivuutta. Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.