radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rs Turbo R - International version

ELÄVÄ LEGENDA

 

Värit
  •  

72" leveä Maverick X rs Turbo R ylittää korkeatkin odotuksesi. Se on vastaa haasteisiin FOX 2.5 Podium Piggyback -jousituksella, 172 hevosvoimalla ja Smart-Lok -teknologialla
ALKAEN:

30 590 €
Pyydä tarjous
teho

195 hv

suojaus

1/4-OVET, TÄYSIMITTAINEN KATTO, JÄREÄ TÄYSIMITTAINEN HMW-PE-POHJAPANSSARI

etutasauspyörästö

JOSSA SMART-LOK™-TEKNOLOGIA

Leveys 182 cm

YLITÄ RAJASI

Suunnittelijoillemme ja kilpa-ajajillemme kelpaa vain paras, ja näin on saatu aikaan Maverick X rs Turbo RR:n kaltainen tehopakkaus, jossa on kilpakentiltä tuttu TTX-jousitusgeometria sekä suorituskykyiset iskunvaimentimet, vanteet ja renkaat, jotka takaavat erinomaisen hallittavuuden. Jos haluat ottaa haltuusi erilaiset maastot ja kokeilla rajojasi, se on juuri oikea valinta.

Kohteet peilissä ovat kauempana, kuin miltä näyttää

TUTUSTU RR-MALLIIN

Voittajien kehitys ei pysähdy koskaan, joten edistyksellinen SSV:n moottori on entistäkin parempi. 195 hv:n Turbo RR on valmis tositoimiin, sillä se on kestävämpi, siinä on enemmän tehoa, uudet männät, suurempi turboahdin ja parempi jäähdytysteho.

Mullistavaa pitoa kaikissa maastoissa

ÄLYKÄS SMART-LOK

Can-Amin ainutlaatuinen Smart-Lok™-teknologia* on alan uusi merkkipaalu, joka tarjoaa erinomaista pitoa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Voit valita joko täysin lukittavan ja ajon aikana säätyvän etutasauspyörästön, jossa on elektronisesti säädettävät automaattiset ajomoodit, tai vaihtoehtoisesti vaihtaa käyttööösi helposti nappia painamalla esisäädetyt, älykkäät kalibroinnit ajotyylisi mukaan. Useamman tulolähteen ansiosta Smart-ajotila lukittuu välittömästi oikealla kuormituksella oikeaan aikaan. Saat parhaan mahdollisen pidon, erinomaisen ohjattavuuden pienillä nopeuksilla ja varmuuden tunteen, joka vie ajokokemuksesi uudelle tasolle.


*Smart-Lok-teknologia on kehitetty yhteistyössä TEAM Industries -yhtiön kanssa, joka on markkinajohtaja voimansiirtotekniikan alalla.

Edistyksellinen virtausdynamiikka

TUULEN MUKANA

Uuden moottorin parannuksia ovat parempi jäähdytysteho, kestävämmät männät, uusi välijäähdytin ja vähemmän rajoittava ilmanottokotelo. Käännös? Luotettavuus on viimeinen asia, josta tarvitsee huolehtia kaikkia Maverickin kykyjä hyödynnettäessä.

Erittäin tehokas ja kevyt rakenne

NEROKAS RUNKORAKENNE

Maverick:n erittäin kevyt, jäykkä runko on valmistettu edistyksellisestä kaksifaasiteräksestä (DP 980). Rakenteella on 53 % parempi vääntöjäykkyys, vaikka se on 20 % lähintä kilpailijaa kevyempi.

QRS-X-vaihteisto

VIIVEETÖN VÄÄNTÖ

Kompakti ja erittäin suorituskykyinen QRS-X CVT -vaihteisto on kalibroitu toimimaan tehokkaasti turboahtimen kanssa, niin että viive on lähes kokonaan eliminoitu, eivätkä vaihteensiirrot tai väännön katkokset hidasta menoasi. Pitkän, leveän ja paksun variaattorihihnan ansiosta tämä on järein ja kestävin kolmirullainen voimansiirtojärjestelmämme.

Trophy truck ‑maastokilpureita mukaileva jousitus ja luokkansa pisin joustomatka

LUOTETTAVAA SUORITUSKYKYÄ

BRP:n neljän tukivarren TTX-jousituksessa on peräti 60 cm:n joustomatka, trophy truck -maastokilpureita muistuttava pitkittäistukivarsi sekä pyörien sivukallistumaa kontrolloivat kolme tukivartta. Rakenne takaa optimaalisen jousitusgeometrian kaikissa tilanteissa, myös pyörien voimakkaissa liikkeissä. Lopputulos? Verrattoman tehokas voimansiirto pyöriin, lähes täysin poukkoilematon ohjaus, täsmällinen ohjausvaste ja luotettavampi tuntuma suurissa nopeuksissa.

7,6 tuuman digitaalinen monitoiminäyttö

KULJETTAJAKESKEINEN

Täydellisen ajonautinnon lomassa voit vilkaista alaspäin ja näet, mitä on meneillään. Täysin uusi 7,6 tuuman digitaalinen laajakulmanäyttö on valaistu ja luettavissa kaikissa olosuhteissa. Se tuo ajoneuvon tiedot ja ohjaimet käden ulottuville. Uusi näppäimistö helpottaa tilan valintaa. Kaikki nämä sisältyvät mukavaan Ergo-Lok-ohjaamoon†, jossa on neljään suuntaan säädettävät istuimet.

Matalat istuimet, rohkea asento

TÄYDELLINEN ASENTO

Matalalle sijoitetut istuimet tukevat kuljettajaa ja matkustajia niin, että he tuntevat olevansa yhteydessä ajoneuvon kaikkiin liikkeisiin – maavarasta tinkimättä. Rohkeaa asentoa korostavat kilpa-autotyyliin yhdestä kappaleesta valetut istuimet, jotka tarjoavat optimaalisen tuen, painojakauman ja säädöt neljään suuntaan.

Can-Amin tuttu perimä ja uuden sukupolven kokemus

PYSÄHDY IHAILTAVAKSI

Maverickin intensiivinen kokonaisvaikutelma syntyy suorituskykyä parantavista mekaanisista ja rakenteellisista ratkaisuista. Uusien mäntien, uuden välijäähdyttimen, suuremman Rotax-turboahtimen ja vähemmän rajoittavan ilmanottokotelon ansiosta Maverickin turboahdetuissa malleissa suorituskyky on parempi, jäähdytys on tehokkaampi ja luotettavuus huippuluokkaa hankalissakin ajo-olosuhteissa. Tämä koskee myös ensiluokkaista X-pakettia ja Can-Amin LED-aksenttivaloja.

14" beadlock-alumiinivanteet ja 30" Maxxis Bighorn† 2.0 -renkaat.

JÄREÄT VANTEET JA RENKAAT

Vahvat 14" beadlock-alumiinivaluvanteet ja 6-kerroksiset 30" Maxxis Bighorn 2.0 -renkaat eivät vähästä hätkähdä. Suunniteltu vaativan maaston rasituksiin. Tukevat kuviopalat ja kulutuspintakuvio ilman määrättyä pyörimissuuntaa takaavat tasaisen etenemisen ja täsmällisen käsiteltävyyden. 

FOX† 3.0 PODIUM RC2†, jossa on etäsäiliö, ja bypass-rakenne, kaksinopeuksinen puristus ja paluuvaimennuksen säädöt

TARPEELLISTA SUOJAA

Maverick X rs Turbo RR -mallin etujousituksessa on täysin säädettävät FOX† 2.5 PODIUM RC2† Piggyback -iskunvaimentimet, joissa on bypass-rakenne ja puristus- ja paluuvaimennuksen kaksinopeuksinen säätö. Takajousituksessa käytetään luokkansa johtavia FOX† 3.0 PODIUM RC2† -iskunvaimentimia, joissa on etäsäiliö- ja bypass-rakenne sekä puristus- ja paluuvaimennuksen kaksinopeuksinen säätö.

1/4-ovet, täysimittainen katto, järeä täysimittainen HMW-PE-pohjapanssari ja olkapehmustetut 4-pistevaljaat

VAHVA SUOJAUS

X3 MAX X rs Turbo RR ‑malliin lisäsuojaa tuovat olkapehmustetut 4-pistevaljaat, täysimittainen katto ja vaativiin olosuhteisiin suunniteltu järeä HMW-PE-pohjapanssari.

Tekniset tiedot

K

Korkeus

(174 cm)

Korkeus

(174 cm)

P

Pituus

(335,3 cm)

Pituus

(335,3 cm)

L

Leveys

(184,7 cm)

Leveys

(184,7 cm)

A

Akseliväli

(259,1 cm)

Akseliväli

(259,1 cm)

M

Maavara

(40,6 cm)

Maavara

(40,6 cm)

K Korkeus : (174 cm)
P Pituus : (335,3 cm)
L Leveys : (184,7 cm)
A Akseliväli : (259,1 cm)
M Maavara : (40,6 cm)

Väri HYPER SILVER, INTENSE BLUE & MANTA GREEN

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715004161

LONESTAR RACING
FRONT BUMPER

Made of 1.5" diameter anti-corrosion coating for added protection vehicle-front protection in extreme conditions.

715004162

LONESTAR RACING
REAR BUMPER

Sleek styling enhances the vehicle's race-inspired look while allowing personnalization.

715003439

LINQ PIVOTING RACK

Gas-cylinder pivot action, locks in the raised position.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Laatua ja saumatonta yhteensopivuutta. Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.