radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Trail DPS 800 / 1000 T

LUONNOSTAAN KETTERÄ

Värit
  •  

Maverick Trail on ketterä 127 cm leveä rinnakkainistuttava ajoneuvo, joka vie sinut juuri sinne, minne haluatkin. Se on Can-Amin kaikkein mukavin, ketterin ja mukautettavin rinnakkainistuttava ajoneuvo. Se on myös EY-tyyppihyväksytty.
ALKAEN:

15 990 €
Pyydä tarjous
moottori

ROTAX 800 / 1000

mitat

LEVEYS 127 CM / AKSELIVÄLI 230,1 CM

säilytystila

LUOKKANSA PARAS 20,2 L

lisävarusteet

16 LinQ-kiinnityspistettä ja yli 100 lisävarusteen valikoima

LEVEYS 127 CM

MUKAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ

Vaikka Maverick Trail on kompakti kooltaan, mukavuudesta ei ole tingitty. Maverick Trail kulkee ketterästi sinne, minne haluat, ja voit itse nauttia Ergo-Lok-ohjaamon mukavuudesta ja kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden käytön helppoudesta. Maverick Trail DPS on Can-Amin kaikkien aikojen ensimmäinen off-road-ajoneuvo, joka on leveydeltään kompaktit 127 cm.

ROTAX 1000- JA 800-MOOTTORIT

HURJAT HEVOSVOIMAT

Maverick Trailin sisällä sykkii valintasi mukaan joko 51- tai 75-hevosvoimainen Rotax-moottori. Nämä 800- tai 1000-kuutioiset V2-moottorit ovat olleet voittoisia niin kilpakäytössä kuin muissakin kovan luokan haasteissa. Ne eivät jätä sinua pulaan haasteellisimmissakaan paikoissa.

DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN

MUSKELIT KOHDILLAAN

Maverick Trailissa on dynaaminen ohjaustehostin, joka avustaa kuljettajaa kätevästi sopeuttaen ohjaustehostuksen tason ajonopeuteen. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi.

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA

VALMIINA KAIKKEEN

Kuluneiden vuosikymmenien aikana olemme kehittäneet mullistavia teknologioita, joista uusi QRS-T-järjestelmällä varustettu CVT-vaihteisto sekä 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja lukittava takatasauspyörästö ovat hyviä esimerkkejä. CVT-vaihteiston suuri ilmavirtaus ja elektroninen vetohihnan suojaus auttavat vaihteistoa välittämään Rotax-moottorin väännön myös erittäin vaativissa olosuhteissa.

KETTERÄÄ KÄSITELTÄVYYTTÄ

OTA OHJAT

Rotax-moottori, Can-Am-voimansiirto, Ergo-Lok-ohjaamo ja edistykselliset jousituksen säädöt takaavat, että Maverick Trailin kyydissä voit tuntea aina hallitsevasi tilanteen. Kallistettava, paksukehäinen ohjauspyörä, digitaalinen monitoimimittaristo ja elektroninen alamäkihidastin täydentävät kattavan varustuksen.

A-KAKSOISTUKIVARRET JA TTA-T-TAKAJOUSITUS

TARKOITUKSENMUKAINEN JOUSITUS

Maastoajoon suunnitellussa jousituksessa on edessä A-kaksoistukivarret ja takana TTA-T-jousitus. Joustomatka on edessä 25,4 cm ja takana 26,7 cm.

LUOKKANSA PARHAAT SISÄTILAT

LUOKKANSA PARHAAT SISÄTILAT

Maverick Trail ei ole pienempi versio Maverick :sta tai suurempi versio Outlanderista, vaan nimenomaan maastoajoon suunniteltu kulkupeli, jossa mukavuus on huomioitu erityisellä tavalla. Ergo-Lok-ohjaamo suunniteltiin tarjoamaan ennennäkemättömän paljon tilaa kyydissä olijoille, mutta samalla ajoneuvo haluttiin pitää riittävän ketteränä kapeilla poluilla ajamiseen.

SEURAAVAN SUKUPOLVEN LINQ-KIINNITYSJÄRJESTELMÄ

KIINNI JA MENOKSI

Maverick Trailissa on kymmenen LinQ-kiinnityspistettä. Se saattaa tuntua suurelta määrältä, mutta jokaiselle niistä löytyy varmasti käyttöä. Voit valita BRP:n suunnittelemien yli 100 lisävarusteen joukosta haluamasi. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi monenlaisia varustelaukkuja ja -kiinnikkeitä. Kaikissa malleissa on lisäksi vakiona 650 watin magneetto lisäelektroniikkaa ja raskasta käyttöä varten.

LÄPEENSÄ CAN-AM

TUNNISTETTAVAA TYYLIÄ

Kompaktin kokoisessa Maverick Trailissa jokaisella yksityiskohdalla on tarkoitus. Sen muotoilu ja ominaisuudet edustavat tuttua Can-Amin perimää, joka herää eloon tässä 127-senttisessä ajoneuvossa. Kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja – niin 55 watin ajovalot, LED-takavalot, integroitu turvakehikko kuin 136 kg:n tavaralaatikkokin.

KESTÄVÄ SUOJAUS MAASTOAJOON

VANKKAA TEKOA

Maverick Trailin kattava suojaus takaa, että sekä sinä että ajoneuvosi säästytte kolhuilta. Maverick Trail on vankkaa tekoa ja valmis kestämään hurjempaakin röykytystä. Teräksestä valmistettu turvakehikko, integroitu teräksinen etupuskuri ja ruiskuvalettu, täysimittainen pohjapanssari ovat valmiina ottamaan vastaan kovemmatkin iskut.

EI SISÄÄNAJOA

EI SYYTÄ HUOLEEN

Sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvosi kestävyydestä, se on meidän hommamme – riittää, kun keskityt nauttimaan upeista ajokokemuksista. Haluamme tehdä ajamisesta nauttimisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Voitkin ajaa Maverick Traililla huoletta vuoden ajan* ennen ensimmäistä huoltoa. Korkean laadun takeeksi Can-Am myöntää ajoneuvoilleen kahden vuoden takuun.

*Ajotapasi saattaa vaikuttaa huoltoaikatauluun. Tarkista huoltoaikataulu käyttöoppaasta.

HALLITTAVUUTTA HANKALIINKIN OLOSUHTEISIIN

AINUTLAATUINEN ABS-JÄRJESTELMÄ

Can-Amille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(175.5 cm)

Korkeus

(175.5 cm)

L

Pituus

(300.5 cm)

Pituus

(300.5 cm)

W

Leveys

(127 cm)

Leveys

(127 cm)

WB

Akseliväli

(230.1 cm)

Akseliväli

(230.1 cm)

GC

Maavara

(25.4 cm)

Maavara

(25.4 cm)

H Korkeus : (175.5 cm)
L Pituus : (300.5 cm)
W Leveys : (127 cm)
WB Akseliväli : (230.1 cm)
GC Maavara : (25.4 cm)
moottori

ROTAX 800 / 1000

mitat

LEVEYS 127 CM / AKSELIVÄLI 230

1 CM

säilytystila

LUOKKANSA PARAS 20

2 L

Väri CAN-AM RED

VARUSTELE OMA TRAIL

Maverick Traililla on yli 100 lisävarustetta, joten voit todella olla avuksiasi. Lisäksi kaikissa malleissa on lisävarusteena valmis 650 W-magnetointi lisäelektroniikan tai Heavy Duty -sovellusten käsittelyyn. Takaa sopivan, näyttävät hyviltä ja viimeisiltä reiteiltä, on olemassa lukemattomia tapoja mukauttaa Maverick Trail.