radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Sport DPS 1000R T

RIKO RAJAT

Värit
  •  

Maverick Sportin 95 hevosvoimaa takaavat säväyttävän menon kaikissa maastoissa. Mikä parasta, sinun ei tarvitse ensimmäisen vuoden aikana miettiä uuden ajoneuvosi huoltoa, vaan voit keskittyä pelkästään nauttimaan ajamisesta.
ALKAEN:

22 790 €
Pyydä tarjous
moottori

1000R

mitat

LEVEYS 152 CM / AKSELIVÄLI 230 CM

säilytystila

LUOKKANSA PARAS 20 L

lisävarusteet

16 LINQ-KIINNITYSPISTETTÄ JA YLI 100 LISÄVARUSTEEN VALIKOIMA

VAUHDISTA TINKIMÄTTÄ

Kuvittele eteesi autio polku, joka jatkuu syvemmälle metsän siimekseen. Takanasi murisee 95 hevosvoiman Rotax-moottori. Jalkojesi alla on Visco-Lok QE -nelivetojärjestelmä. Kytket QRS CVT -vaihteiston ajoasentoon, puristat ohjauspyörää ja ...

Siihen asti kun pääset kokemaan tämän oikeassa elämässä, on parasta tyytyä tähän Maverick Sportin ominaisuuksia esittelevään videoon.

CAN-AMIN TUTTU ILME

Maverick Sportissa jokainen sentti on tarkkaan harkittu, ja 152-senttinen ajoneuvo onkin ohjaus- ja vakausominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Ulkonäöltään se edustaa tuttua Can-Am-tyyliä. Pitkän akselivälin ja urheilullisen jousituksen ansiosta Maverick Sport on pystyvämpi kuin ehkä osaat odottaakaan.

VARMAA TEHOA

Kunnolla vääntöä tarjoava ja herkästi reagoiva Maverick Sport ei 95 hevosvoimallaan tunne viiveitä. Rotaxin V2-teknologia on testattu kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Se oli luonnollinen moottorivalinta, sillä halusimme varmistaa, että käytössäsi on kaikkein paras suorituskyky.

AIKA LÄHTEÄ LIIKKEELLE

Dynaamisen ohjaustehostimemme säädöt on suunniteltu kapeille, kovaa ajettaville osuuksille, joissa ennakoitava hallittavuus on tärkeää, sekä vaativiin ja upottaviin maastoihin – ja kaikkialle tältä väliltä. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi. DPS-ohjaustehostin vähentää kuljettajan väsymistä ja tuo lisää varmuutta ajamiseen.

MATKAN TÄHDEN

Jyrkkiä nousuja, autioita suoria ja hidastamisen arvoisia maisemia – Maverick Sportin portaattomat ja tehokkaat Visco-Lok QE 4WD -voimansiirto ja QRS CVT -vaihteisto takaavat, että kierrosnopeutesi on aina juuri sopivalla tasolla. Porrasvaihteita hyödyntävä takatasauspyörästö parantaa reagointikykyä, lisää suorituskykyä eikä vaadi huoltoa.

HARKITTUJA YKSITYISKOHTIA

Can-Amin insinööreillä oli yksi tavoite kalibroidessaan Maverick Sportia: saada aikaan rinnakkainistuttava ajoneuvo, joka säväyttää. 230-senttinen akseliväli, 14-tuumaiset alumiinivaluvanteet ja 28-tuumaiset Maxxis Liberty -renkaat ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta 152 cm:n leveys on se, joka kruunaa kokonaisuuden.

SENTEISTÄ KIINNI

Maverick Sport on varustettu edessä ja takana A-kaksoistukivarsilla ja kallistuksenvakaajilla, jotka tukevat FOX 2.0 PODIUM -iskunvaimentimia, joiden joustomatka on edessä 29 cm ja takana 30,5 cm. Maavara on 30,5 cm.

JUURI OIKEAN KOKOINEN

Ergo-Lok-ohjaamo suunniteltiin tarjoamaan ennennäkemättömän paljon tilaa kyydissä olijoille, mutta samalla ajoneuvo haluttiin pitää riittävän ketteränä kapeilla poluilla ajamiseen. Kuljettajan käytettävissä on säädettävä istuin ja kallistettava ohjauspyörä. Matkustajan mukavuutta lisäävät ergonomisesti sijoitetut jalkatuet ja tukitangot, jotka parantavat ajotuntumaa. Kuljettajan ja matkustajan välillä on enemmän tilaa kuin muissa 152-senttisissä ajoneuvoissa.

TÄYDELLINEN KOKONAISUUS

Maverick Sport -malleissa on vakiona 650 watin magneetto lisäelektroniikkaa ja raskasta käyttöä varten. Lisäksi voit valita haluamasi lisävarusteet yli 100 lisävarusteen valikoimasta. Voit varustella Maverick Sportin haluamallasi tavalla ja olla varma, että se toimii juuri niin kuin pitääkin, näyttää hienolta ja kestää rankkaakin käyttöä. Haluaisitko vielä enemmän suorituskykyä? Tutustu Lonestar Racingin off-road-osiin, jotka vievät ajokokemuksesi uudelle tasolle.

EROTU JOUKOSTA

Kiinnittyypä huomiosi ensimmäisenä Can-Amille tunnusomaisiin etuvaloihin, ergonomisesti suunniteltuun ohjaamoon tai ajoneuvon leveyteen, voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja lukemattomia kertoja testattu.

YLIVOIMAISTA SUOJAUSTA

Maverick Sportissa kuljettaja ja matkustaja on suojattu rankempaakin menoa varten. Tästä pitävät huolen ROPS-hyväksytty, kevyestä teräksestä valmistettu turvakehikko, integroitu teräksinen etupuskuri, ruiskuvalettu sekä täysimittainen pohjapanssari.

LUOTETTAVAA LAATUA

Maverick Sport on suunniteltu olemaan valmiina lähtemään liikkeelle silloin kuin sinäkin. Rotax-moottori ei vaadi sisäänajohuoltoa ja on huoltovapaa yhden vuoden tai 3 000 ajokilometrin ajan. Voit hoitaa ajoneuvosi huoltotyöt halutessasi itse, sillä tärkeimpiin huoltokohteisiin on helppo pääsy.

HALLITTAVUUTTA HANKALIINKIN OLOSUHTEISIIN

AINUTLAATUINEN ABS-JÄRJESTELMÄ

Can-Amille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(180.6 cm)

Korkeus

(180.6 cm)

L

Pituus

(302.2 cm)

Pituus

(302.2 cm)

W

Leveys

(152.4 cm)

Leveys

(152.4 cm)

WB

Akseliväli

(230.1 cm)

Akseliväli

(230.1 cm)

GC

Maavara

(30.5 cm)

Maavara

(30.5 cm)

H Korkeus : (180.6 cm)
L Pituus : (302.2 cm)
W Leveys : (152.4 cm)
WB Akseliväli : (230.1 cm)
GC Maavara : (30.5 cm)
moottori

1000R

mitat

LEVEYS 152 CM / AKSELIVÄLI 230 CM

säilytystila

LUOKKANSA PARAS 20 L

Väri CAN-AM RED

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.