radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Äärimmäinen 5 592 mailin (9 000 km) kilpailu Saudi-Arabian halki.

ÄÄRIMMÄISIN MAASTOTESTI

Kyseessä ei niinkään ole kilpailu, vaan selviytyminen – ja siksi ensimmäisestä, vuoden 1977 Dakar-rallista lähtien kilpailijoista ja ajoneuvoista, jotka voittavat tämän haasteen, tulee välittömästi legendoja. Seuraa joukkueitamme ja Dakarin tapahtumia täältä.

Tämänhetkinen Dakar-mestari

CAN-AM MAVERICK

Vuodesta 2017 lähtien Maverick on lunastanut peräkkäisiä luokkavoittoja kestävyytensä ansiosta. Vuonna 2019 jopa 19 20:stä parhaasta kilpailijasta ajoi Maverick:a – yhteensä he kilpailivat lähes 100 000 maastomailia 12 päivän aikana.

DAKARIN ROOKIE

CASEY CURRIE – JAKSO 1

Kuinka tiivistät elämäsi suuimman kilpailun? Neljäs sija ei ole helppo pala Casey Currien kaltaiselle voittajalle, mutta vuodesta 2020 tulee erilainen.

TIE SAUDI-ARABIAAN

CASEY CURRIE – JAKSO 2

Monikokeisessa Dakar-rallissa ajamista varten kilpailijoiden täytyy suorittaa useita kilpailuja muissa monta päivää kestävissä ralleissa – ja Casey alkoi tarkkailla kilpailijoitaan.

TAISTELU VIIMEISEEN ASTI

CASEY CURRIE – JAKSO 3

Kilpaileminen Saudi-Arabiassa ei muistuta mitään, mitä Casey on tehnyt aiemmin. Nämä ovat viimeiset päivät vapaudessa valmistellen, ennen kuin hän laittaa kypärän päähänsä...

MIKÄ DAKAR ON

Äärimmäinen maastohaaste

RALLI VS. MAASTO

Ralli: ei GPS:ää, monta päivää kestävä kilpailu

LUOKKA

ATV, autot, SxS, moottoripyörä, kuorma-autot

UTV-LUOKKA

Uusi huippuajoneuvo

TIEKIRJA

Kuinka Dakar voitetaan tai hävitään

KARTANLUKIJA

Mikä on vaativin työ? Kartanlukijan työ.

RALLITERMIT 1

Termit: Bivack–Liaison-Erikoiskoe

RALLITERMIT 2

Termit: Fech-fech – Parc Fermé

SEURAA KILPAILIJOITA

REINALDO VARELA

GERARD FARRÉS

CASEY CURRIE

CHALECO LOPEZ

SERGEI KARIAKIN

Maverick-X3-X-rs-Turbo-RR-Triple-Black_3-4-front1

Se voittaa hyvästä syystä

TIETOJA MAVERICK:STA

Jotta voi olla paras, on voitettava paras. Can-Am Maverick todistaa jokaisena kilpailuviikonloppuna, että se on nopea ja luotettava – ja ottaa siitä kaiken irti. Tässä syyt:

Maverick-X3-X-rs-Turbo-RR-Triple-Black_3-4-front-acc-1

Jännittävä myös radan ulkopuolella

VALMIS KAIKKEEN

Maverick on ensinnäkin tarkoitettu sinulle, inspiroituneelle seikkailijalle; niin ovat tarjoamamme lisävarusteetkin. Tehdasilme, oikein suunniteltu ja valmis osoittamaan sen.