radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander X xc 1000 T

PÄÄSTÄ PETO IRTI

Värit
  •  

Vertaansa vailla olevassa Outlander X xc 2019 -mönkijässä on uudistettu ja aiempaa leveämpi jousitus, jossa on FOX Podium 1.5 RC2 -iskunvaimentimet. Kuoren alla sykkii 82 hv:n Rotax®-moottori.
ALKAEN:

15 990 €
Pyydä tarjous
moottori

1000

järeät iskunvaimentimet

FOX PODIUM 1.5 RC2 -ISKUNVAIMENTIMET

renkaat ja vanteet

26” ITP TERRACROSS -RENKAAT JA 14” BEADLOCK-ALUMIINIVALUVANTEET

ohjaustehostin

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

ROTAX V2 -MOOTTORI

LEGENDAARISTA ROTAX-TEHOA

Markkinoiden johtava 82 hv:n Rotax 1000 V2 -moottori. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta. Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

MIELENRAUHAA HANKALIINKIN OLOSUHTEISIIN

AINUTLAATUINEN ABS-JÄRJESTELMÄ

Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

KEVYEPI OHJAUS

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

TÄYSIN UUDISTETUT ETU- JA TAKAJOUSITUKSET

HUIPPUTASON HALLITTAVUUTTA

Outlander on kokenut kaikkien aikojen uudistuksen. Etuosan kaarevat A-tukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät tuovat lisää leveyttä ja parantavat käsiteltävyyttä. Takapyörien erillisjousitus eliminoi raideleveyden ja pyörien sivukallistuman muutokset, mikä parantaa pyörien pystysuuntaista hallintaa. Rotax-moottori takaa parhaat pito- ja voimansiirto-ominaisuudet.

FOX PODIUM 1.5 RC2 -ISKUNVAIMENTIMET

SÄÄDÖT KUNNOSSA

Nämä iskunvaimentimet eivät ole sunnuntaiajelijoita varten. FOX Podium 1.5 RC2 -iskunvaimentimet on tarkoitettu kuljettajille, joille kelpaa vain paras. Kilpatyyliset puristusvaimennuksen, paluuvaimennuksen ja esikuormituksen säädöt tekevät Outlanderin jousituksesta uskomattoman tehokkaan. Nopeuden mukaan säätyvä vaimennus ja Teflon-pinnoitteiset laakerit ovat ominaisuuksia, jotka täyttävät vaativankin kuljettajan vaatimukset.

14" (35.6 CM) BEADLOCK-ALUMIINIVANTEET JA 26" (66cm) ITP- RENKAAT

URHEILULLISET VANTEET JA RENKAAT

Mekaanisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta renkaan olakkeen on lähes mahdotonta irrota vanteelta voimakkaassa kiihdytyksessä tai kaarreajossa. 26" (66 cm) 6-kerroksisten ITP Terracross -renkaiden kulutuspintakuvio on riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

SURROUNDING SPAR TECHNOLOGY (SST) -RUNKO

TODISTETTUA SUORITUSKYKYÄ

Laatu on näkyvillä kaikessa, mitä teemme. Perustanamme on seuraavan sukupolven, alalla ainutlaatuinen SST-runko geometrisellä kontaktihallinnalla. Tehokas, hitsattua terästä oleva runko yhdistää edistyneitä valmistusprosesseja ja geometriaa luodakseen parempaa kestävyyttä ja tarkempaa hallintaa.

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT)

VAIVATONTA VAIHTAMISTA

Portaattoman CVT-vaihteiston ansiosta vaihtaminen tapahtuu saumattomasti ja juuri oikeaan aikaan. Ajon vaivattomuutta lisää luotettava moottorijarrutustoiminto, joka auttaa hidastamaan alamäessä.

ALUMIININEN "FATBAR"-OHJAUSTANKO, JOSSA KÄSISUOJAT

TARPEELLISTA SUOJAA

Uudistetut tuulisuojat ja suorakulmainen pehmuste tuovat näyttävyyttä ja suojaavat käsiä erilaisissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

ETU- JA KESKIOSAN, A-TUKIVARSIEN JA ASTINLAUTOJEN SUOJALEVYT

ERITTÄIN KESTÄVÄT

Valmistettu erikoislujasta 5052 H32 -alumiinista. Ehdoton varuste kivikkoiseen maastoon.

KESTÄVÄ VÄRI JA VAIHTOEHDOT

LÖYDÄ TÄYDELLINEN SÄVY

Viimeistely on valmis: korkealaatuinen, kestävä maalattu muovi, joka antaa mönkijällesi huippu-ulkonäön ja kestää hyvin kulutusta. Tuotantomenetelmämme takaa myös, että muovit säilyttävät viimeistellyn ulkonäön ja pysyvät naarmuuntumattomina.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(126 cm)

Korkeus

(126 cm)

L

Pituus

(218.4 cm)

Pituus

(218.4 cm)

W

Leveys

(121.9 cm)

Leveys

(121.9 cm)

WB

Akseliväli

(129.5 cm)

Akseliväli

(129.5 cm)

GC

Maavara

(27.9 cm)

Maavara

(27.9 cm)

H Korkeus : (126 cm)
L Pituus : (218.4 cm)
W Leveys : (121.9 cm)
WB Akseliväli : (129.5 cm)
GC Maavara : (27.9 cm)
moottori

1000

järeät iskunvaimentimet

FOX PODIUM 1.5 RC2 -ISKUNVAIMENTIMET

renkaat ja vanteet

26” ITP TERRACROSS -RENKAAT JA 14” BEADLOCK-ALUMIINIVALUVANTEET

Väri BLACK, HYPER SILVER AND SUNBURST YELLOW

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001286

XT Front Bumper
 

Tough and durable, can be added on base Outlander model to convert vehicle into XT model.

PBATV-MY17-SK715003018_01

LinQ Audio Cargo Box

Delivers the best sound quality on the market to sweeten your ride courtesy of a built-in full range high efficiency amplifier. 

715001671_FT

LinQ 6" (15 cm) Rack Extension

Helps keep cargo securely in place.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.