Leveämpi, uudistettu Outlander X mr 650 2019 -mönkijä | Can-Am Off-Road | Can-Am-mönkijät radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander X mr 650

HAASTA RAPAKOT

Värit
  •  

Löydä syvä paikka ja hyppää sisään. Uusi 2019 Outlander X mr 650 antaa vertaansa vailla olevan mutaisen suorituskyvyn laajemmalla, uudistetulla ripustuksella, joka saa suurimman osan legendaarisista Rotax®-teho- ja mutakohtaisista päivityksistä.
ALKAEN:

12 990 €
Pyydä tarjous
moottori

650

ohjaustehostin

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

jäähdytin

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

suojaus

JÄMERÄ ETUPUSKURI

ROTAX 650 V2 -MOOTTORI

LEGENDAARISTA ROTAX-TEHOA

Outlander X mr 650 reagoi 59 hv:n Rotax 650 -moottorin ärhäkän väännön ansiosta nopeasti ja tehokkaasti. Luotettavat ja helposti huollettavat Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

KEVYEMPI OHJAUS

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

TÄYSIN UUDISTETUT ETU- JA TAKAJOUSITUKSET

HUIPPUTASON HALLITTAVUUTTA

Outlander on kokenut kaikkien aikojen uudistuksen. Etuosan kaarevat A-tukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät tuovat lisää leveyttä ja parantavat käsiteltävyyttä. Takapyörien erillisjousitus eliminoi raideleveyden ja pyörien sivukallistuman muutokset, mikä parantaa pyörien pystysuuntaista hallintaa. Rotax-moottori takaa parhaat pito- ja voimansiirto-ominaisuudet.

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

SÄILYTÄ SUORITUSKYKY

Kuraantumisen välttämiseksi Can-Am® Outlander™ X™ mr -mallin jäähdytin on sijoitettu etutelineen paikalle, ja jäähdyttimellä on lisäksi tuulettuva suojakansi, joten voit pitää huoletta hauskaa sotkuisissa oloissa. Suuren ja tehokkaan jäähdyttimen jäähdytysteho on n. 22 kW.

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI KONTROLLI

Visco-Lok† QE:ssa on kaikki nopeatoimisen Visco-Lok†-tasauspyörästön vakioversion ominaisuudet ja edut, mutta se kytkeytyy vieläkin nopeammin. Tällä tasauspyörästöllä ei joistakin kilpailevista järjestelmistä poiketen ole nopeudenrajoitinta.

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT)

VAIVATONTA VAIHTAMISTA

Portaattoman CVT-vaihteiston ansiosta vaihtaminen tapahtuu saumattomasti ja juuri oikeaan aikaan. Ajon vaivattomuutta lisää luotettava moottorijarrutustoiminto, joka auttaa hidastamaan alamäessä.

SURROUNDING SPAR TECHNOLOGY (SST) -RAAMI

TODISTETTUA SUORITUSKYKYÄ

Laatu on näkyvillä kaikessa, mitä teemme - ja perustanamme on seuraavan sukupolven, alalle yksinomainen SST-raami geometrisellä kontaktihallinnalla. Tehokas, hitsattua terästä oleva raami yhdistää edistyneitä valmistusprosesseja ja geometriaa luodakseen parempaa rakenteellista integriteettiä, kohennettua kestävyyttä ja tarkempaa hallintaa.

28" ITP MEGA MAYHEM -RENKAAT JA 12" ALUMIINIVALUVANTEET

JÄREÄT RENKAAT JA VANTEET

28" 6-kerroksisilla ITP Mega Mayhem∞ -renkailla on poikkeukselliset ominaisuudet haastaviin olosuhteisiin". 12" alumiinivaluvanteet on maalattu mustaksi, ja niiden keskiötön rakenne vähentää painoa ja parantaa lujuutta.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(128 cm)

Korkeus

(128 cm)

L

Pituus

(224 cm)

Pituus

(224 cm)

W

Leveys

(123 cm)

Leveys

(123 cm)

WB

Akseliväli

(129.5 cm)

Akseliväli

(129.5 cm)

GC

Maavara

(29.9 cm)

Maavara

(29.9 cm)

H Korkeus : (128 cm)
L Pituus : (224 cm)
W Leveys : (123 cm)
WB Akseliväli : (129.5 cm)
GC Maavara : (29.9 cm)
moottori

650

ohjaustehostin

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

jäähdytin

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

Väri SUNBURST YELLOW

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001738_FT

YOSHIMURA SLIP-ON EXHAUST

Better sounding, better looking and lighter than stock muffler.

715001936

LinQ 12 Gal (45L) Cargo Box

Easy-on, easy-off installation, holds cargo safely and securely while riding.

715000948

XT Rear Bumper
 

Provides additional protection against the elements.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.