Leveämpi, uudistettu Outlander X mr 1000R 2019 -mönkijä | Can-Am Off-Road | Can-Am-mönkijät radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander X mr 1000R

MUTAISEEN MENOON

Värit
  •  

Hyppää mukaan toimintaan maailman johtavalla, 91 hevosvoiman Rotax-moottorilla. Uusi 2019 Outlander X mr 1000R antaa upean suorituskyvyn mudassa leveämmällä, päivitetyllä jousituksella, joka hyödyntää parhaiten mutaan suunnitellut päivitykset.
ALKAEN:

16 490 €
Pyydä tarjous
moottori

1000R

järeät iskunvaimentimet

FOX PODIUM 1.5 QS3 -ISKUNVAIMENTIMET

jäähdytin

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

vinssi

1 361 KG:N WARN-VINSSI JA OHJAINRULLAT

TEHOKAS 91 HV:N ROTAX V2 -MOOTTORI

LEGENDAARISTA ROTAX-TEHOA

Uusi nestejäähdytteinen 91 hv:n Rotax 1000R -V2-moottori, jossa kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, tuottaa säväyttävän tehon. Luotettavat ja helposti huollettavat Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

KEVYEMPI OHJAUS

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

TÄYSIN UUDISTETUT ETU- JA TAKAJOUSITUKSET

HUIPPUTASON HALLITTAVUUTTA

Outlander on kokenut kaikkien aikojen uudistuksen. Etuosan kaarevat A-tukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät tuovat lisää leveyttä ja parantavat käsiteltävyyttä. Takapyörien erillisjousitus eliminoi raideleveyden ja pyörien sivukallistuman muutokset, mikä parantaa pyörien pystysuuntaista hallintaa. Rotax-moottori takaa parhaat pito- ja voimansiirto-ominaisuudet.

FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† QS3 -ISKUNVAIMENTIMET

SÄÄDETTÄVÄT ISKUNVAIMENTIMET

Uudet suorituskykyiset FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† QS3 -iskunvaimentimet mahdollistavat vaimennuksen helpon pikasäädön ilman työkaluja. Kolmeasentoinen pikasäätö tarjoaa mukavan, urheilullisen sekä kisavalmiin asetuksen.

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

SÄILYTÄ SUORITUSKYKY

Kuraantumisen välttämiseksi Can-Am® Outlander™ X™ mr -mallin jäähdytin on sijoitettu etutelineen paikalle, ja jäähdyttimellä on lisäksi tuulettuva suojakansi, joten voit pitää huoletta hauskaa sotkuisissa oloissa. Suuren ja tehokkaan jäähdyttimen jäähdytysteho on n. 22 kW.

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI KONTROLLI

Visco-Lok† QE:ssa on kaikki nopeatoimisen Visco-Lok†-tasauspyörästön vakioversion ominaisuudet ja edut, mutta se kytkeytyy vieläkin nopeammin. Tällä tasauspyörästöllä ei joistakin kilpailevista järjestelmistä poiketen ole nopeudenrajoitinta.

LAADUKAS JA VOIMAKAS VINSSI

JA YSTÄVÄSI KIITTÄVÄT

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

30” ITP CRYPTID -RENKAAT JA 14” ALUMIINIVALUVANTEET

OIKEAT RENKAAT RAPAKOIHIN

Haetko parasta suorituskykyä kunnon rapakoihin? 30” ITP Cryptid -renkaat on suunniteltu erityisesti muta-ajoon, ja niiden pintakuvio on kehitetty aggressiiviseen ajotapaan. Jykevissä 14” alumiinivaluvanteissa kestävyys yhdistyy keveyteen.

SURROUNDING SPAR TECHNOLOGY (SST) -RAAMI

TODISTETTUA SUORITUSKYKYÄ

Laatu on näkyvillä kaikessa, mitä teemme - ja perustanamme on seuraavan sukupolven, alalle yksinomainen SST-raami geometrisellä kontaktihallinnalla. Tehokas, hitsattua terästä oleva raami yhdistää edistyneitä valmistusprosesseja ja geometriaa luodakseen parempaa rakenteellista integriteettiä, kohennettua kestävyyttä ja tarkempaa hallintaa.

AKSELIVÄLI 149,9 CM

PITKÄ AKSELIVÄLI

Outlander™ MAX™ -alustan akseliväli (149,9 cm) tarjoaa vakautta ja suorituskykyä hankaliinkin olosuhteisiin.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(131 cm)

Korkeus

(131 cm)

L

Pituus

(246 cm)

Pituus

(246 cm)

W

Leveys

(127 cm)

Leveys

(127 cm)

WB

Akseliväli

(149.9 cm)

Akseliväli

(149.9 cm)

GC

Maavara

(33 cm)

Maavara

(33 cm)

H Korkeus : (131 cm)
L Pituus : (246 cm)
W Leveys : (127 cm)
WB Akseliväli : (149.9 cm)
GC Maavara : (33 cm)
moottori

1000R

järeät iskunvaimentimet

FOX PODIUM 1.5 QS3 -ISKUNVAIMENTIMET

jäähdytin

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

Väri GOLD, BLACK & CAN-AM RED

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001738_FT

YOSHIMURA SLIP-ON EXHAUST

Better sounding, better looking and lighter than stock muffler.

715001936

LinQ 12 Gal (45L) Cargo Box

Easy-on, easy-off installation, holds cargo safely and securely while riding.

715000948

XT Rear Bumper
 

Provides additional protection against the elements.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.