radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander 6x6 PRO+ 450 T

LUOTETTAVA, KETTERÄ JA MONIKÄYTTÖINEN

Värit
  •  

Outlander 6x6 450 PRO+ tekee maastossa ajamisesta helppoa ja luotettavaa. Rotax 450 -moottori tarjoaa reippaasti vääntöä ja monikäyttöinen takalava mahdollistaa jopa 159 kg:n kuormauskapasiteetin. PRO+ -paketti viimeistelee kokonaisuuden.
ALKAEN:

11 890 €
Pyydä tarjous
moottori

450

ohjaustehostin

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

säilytystila

TAKATAVARATELINEEN JA TAVARATILAN JATKEET

veto

VALITTAVANA 4X6 ja 6X6 VISCO-LOK QE

Uusi yksisylinterinen 450 Rotax -moottori

LEGENDAARISTA TEHOA

Yksisylinterinen, 38 hv:n nestejäähdytteinen Rotax 450 -moottori selviytyy raskaimmistakin töistä ja hankalimmistakin maastoista. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tehoa ja suorituskykyä ollen samalla sekä luotettava että tehokas. Luotettavat ja helposti huollettavat Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

Portaaton vaihteisto (CVT), hitaalla alueella erittäin tiheä välitys

VAIVATONTA AJOA

Outlanderin portaattoman vaihteiston (CVT) ansiosta vaihtamista ei tarvita. Se on kalibroitu tuottamaan aina optimaalinen vääntömomentti kaikissa olosuhteissa. Moottorijarrutus puolestaan vähentää nopeutta automaattisesti alamäessä. Hitaan alueen erittäin tiheä välitys helpottaa mönkijän ohjaamista vaativissa olosuhteissa, esimerkiksi vedettäessä perävaunua tai syvässä mudassa.

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS)

TÄYTTÄ HALLINTAA

Tunne maasto täysin uudella tavalla 3-asentoisen, dynaamisen ohjaustehostimen (DPS) avulla, joka avustaa kuljettajaa kätevästi sopeuttaen ohjaustehostuksen tason ajonopeuteen. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi. Valitse kolmesta tilasta haluamasi.

Visco-Lok QE – automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö

PYSY MENOSSA MUKANA

Visco-Lok† QE -tasauspyörästössä on kaikki nopeatoimisen Visco-Lok†-tasauspyörästön vakioversion ominaisuudet ja edut, mutta se kytkeytyy vieläkin nopeammin raskasta käyttöä varten. Tässä tasauspyörästössä ei joistakin kilpailevista järjestelmistä poiketen ole nopeudenrajoitinta.

Parhaat ominaisuudet vakiona

VALMIS KAIKKEEN

Markkinoiden paras 750 kg:n hinauskapasiteetti sekä etu- ja takaosan telineet tavaratilan jatkeilla ja LinQ-kiinnityspisteillä tekevät Outlander 6x6 -mönkijästä luotettavan kumppanin työhön ja vapaalle.

LÄMMITETTÄVÄT KÄSIKAHVAT

LISÄMUKAVUUTTA POHJOISIIN OLOSUHTEISIIN

Uusi ergonomisesti muotoiltu hallintamoduuli. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille. LED-valo helpottaa lämpötila-asetuksien lukemista. Palaa aikaisempaan lämmitysasetukseen. Sammutus yhdellä kosketuksella.

LAADUKAS JA VOIMAKAS VINSSI

WARN-VINSSI

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

12" ALUMIINIVANTEET 26" 6-KERROKSISILLA CARLISLE ACT HD -RENKAILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

124 cm

Korkeus

124 cm

L

Pituus

279 cm

Pituus

279 cm

W

Leveys

118.8 cm

Leveys

118.8 cm

WB

Akseliväli

208 cm

Akseliväli

208 cm

GC

Maavara

26.7 cm

Maavara

26.7 cm

H Korkeus : 124 cm
L Pituus : 279 cm
W Leveys : 118.8 cm
WB Akseliväli : 208 cm
GC Maavara : 26.7 cm
moottori

450

ohjaustehostin

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

säilytystila

TAKATAVARATELINEEN JA TAVARATILAN JATKEET

Väri GREEN

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715002490

Hard Top
 

Provides a 116 Gal (440 L) cargo box.

715002386_FT

Apache 360 LT Track System

Exclusively for the Outlander 6x6, conquer tough terrain year-round.

715002486

Log Bar
 

Allow you to convert the cargo bed into a perfect transport space for 4' (120 cm) timber.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.