OUTLANDER BASE 450 T | Can-Am-mönkijät radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander 450 T

ERINOMAINEN HINTA-LAATUSUHDE

Värit
  •  

Vaadi enemmän – älä maksa enempää. Can-Am tarjoaa erittäin suorituskykyiset mönkijät edulliseen hintaan.
ALKAEN:

7 490 €
Pyydä tarjous
moottori

450

voimansiirto

2WD / 4WD

ROTAX 450 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Voimanlähteenä on yksisylinterinen, nestejäähdytteinen 38 hv:n Rotax 450 -nelitahtimoottori. Kestävät Rotax-moottorit tarjoavat verratonta tehoa ja suorituskykyä tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta tai taloudellisuudesta. Älykäs kaasunhallinta (iTC) lisää ajomukavuutta erityisesti vaativissa olosuhteissa.

TAKAPYÖRIEN TTI-ERILLISJOUSITUS PITKITTÄISTUKIVARSILLA

TÄSMÄLLINEN

AJETTAVUUS,

PEHMEÄ

TUNTUMA

Ainoa takajousitus, jossa pyörät liikkuvat joustomatkan aikana vain pystysuunnassa, poikkeaa muiden järjestelmien kömpelömmästä perhosmaisesta liikkeestä. Takajousituksen ansiosta mönkjän ajettavuus on vaivaton ja vetopito on optimaalinen. Jousituksessa on 22,4 cm:n joustomatka ja säätyvät iskunvaimentimet 5-asentoisella esijännityksen säädöllä. Voit nauttia ajamisesta epätasaisessakin maastossa.

ETUJOUSITUS A-KAKSOISTUKIVARSILLA

PAREMPI OHJAUSTUNTUMA

Rakenteessa on sukeltelua ehkäisevä geometria, joka parantaa kaarreajo-ominaisuuksia ja jarrutuksen dynamiikkaa. Reilun joustomatkan (22,9 cm) ansiosta ajomukavuus ja suorituskyky säilyvät myös epätasaisessa maastossa.

VISCO-LOK - AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI HALLITTAVUUS

Can-Am Visco-Lok -järjestelmä on käyttäjän kannalta erittäin miellyttävä, sillä progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. Kun neliveto on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta.

HINAUSKAPASITEETTI 590 KG

KUORMA KYYTIIN

Outlander 450 T3 -traktorimönkijä jaksaa vetää: siinä on vakiovarusteena vetokoukku, perävaunupistoke ja reilu 590 kg:n hinauskapasiteetti. Can-Am traktorimönkijän jarruttoman perävaunun enimmäispaino on 590kg ja jarrullisen perävaunun enimmäismassa 750 kg. Perävaunun suurin sallittu leveys on 1,5 m.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(124 cm)

Korkeus

(124 cm)

L

Pituus

(211 cm)

Pituus

(211 cm)

W

Leveys

(117 cm)

Leveys

(117 cm)

WB

Akseliväli

(129.5 cm)

Akseliväli

(129.5 cm)

GC

Maavara

(26.7 cm)

Maavara

(26.7 cm)

H Korkeus : (124 cm)
L Pituus : (211 cm)
W Leveys : (117 cm)
WB Akseliväli : (129.5 cm)
GC Maavara : (26.7 cm)
moottori

450

voimansiirto

2WD / 4WD

Väri VIPER RED

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001215_DT2

Heavy-Duty Basket 

 

Made of high-strenght, low-alloy steel.

PBATV-MY17-SK715003018_01

LINQ AUDIO CARGO BOX

Delivers the best sound quality on the market to sweeten your ride courtesy of a built-in full range high efficiency amplifier. 

715001938-

High Windshield Kit

 

Provides excellent wind protection.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.