radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander 6x6 PRO+ Sidewall 650/1000 T

VALMISTETTU

RASKAASEEN

TYÖHÖN

Värit
  •  
  •  

Mitä vaativampi paikka, sitä paremmin Outlander PRO 6X6 1000 pääsee näyttämään kyntensä. Tämä Suomessa suunniteltu, parasta Can-Am-teknologiaa hyödyntävä mönkijä selviää raskaistakin töistä leikiten. T2b-luokan traktorimönkijä, jota saa ajaa 60 km/h.
ALKAEN:

16 490 €
Pyydä tarjous
moottori

650/1000

säilytystila

KAKSITASOINEN TAVARASÄILIÖ (KAPASITEETTI 318 KG)

jäähdytin

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

Kaikissa Outlandereissa on huippuluokan hevosvoimat

TODELLISTA VÄÄNTÖÄ

Valittavana on alan johtava 82 hv:n Rotax 1000- tai 59 hv:n Rotax 650 V2 -moottori. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta. Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT), HITAALLA ALUEELLA ERITTÄIN PIENI VÄLITYS

AINA OIKEALLA VAIHTEELLA

Outlander 6x6 -mallin portaattomassa CVT-vaihteistossa on hitaalla alueella erittäin pieni välitys, joka mahdollistaa suuremman kuormituksen, ja liikkeelle lähtö on pehmeämpää. CVT:n ilmanoton toteutus mahdollistaa tehokkaamman jäähdytyksen hankalissa työoloissa.

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI KONTROLLI

Outlander 6x6 mahdollistaa Visco-Lok QE:n käytön sekä 4x6- että 6x6-toimintatilassa. Tästä on hyötyä, kun vaaditaan optimaalista vetopitoa ja kosketuspintaa maahan. Kun 6x6 on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta. Progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. 4x6-tilassa kaikki neljä takapyörää vetävät.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

KEVYEPI OHJAUS

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

750 kg HINAUSKAPASITEETTI

KUORMA KYYTIIN

Outlander 6x6 jaksaa vetää: sillä on 750 kg:n hinauskapasiteetti ja 318 kg:n kantokyky.

LÄMMITETTÄVÄT KÄSIKAHVAT

LISÄMUKAVUUTTA POHJOISIIN OLOSUHTEISIIN

Uusi ergonomisesti muotoiltu hallintamoduuli. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille. LED-valo helpottaa lämpötila-asetuksien lukemista. Palaa aikaisempaan lämmitysasetukseen. Sammutus yhdellä kosketuksella.

VAKIONA KAKSITASOINEN TAVARALAATIKKO

TAVARAT KULKEVAT MUKANA HELPOSTI

Ainutlaatuisessa tavaralaatikossa on kaksi säilytystasoa, 318 kg:n kuljetuskapasiteetti ja kippitoiminto. Siinä on vakiovarusteena sivupaneelit, joiden ansiosta se muuntuu hetkessä tasaiseksi lavaksi. Lisäksi siihen voi liittää lisävarusteita, kuten tavaratilan kannen, puutavaravarustuksen tai takalavan jatkeen.

TÄYSIN UUDISTETUT ETU- JA TAKAJOUSITUKSET

HUIPPUTASON HALLITTAVUUTTA

Outlander on kokenut kaikkien aikojen uudistuksen. Etuosan kaarevat A-tukivarret, kallistuksenvakaaja ja jopa 23,4 cm:n maavara tuovat lisää leveyttä ja parantavat käsiteltävyyttä. Takapyörien erillisjousitus eliminoi raideleveyden ja pyörien sivukallistuman muutokset, mikä parantaa pyörien pystysuuntaista hallintaa.

PARHAAT OMINAISUUDET VAKIONA

VALMIS KAIKKEEN

Markkinoiden paras 750 kg:n hinauskapasiteetti sekä etu- ja takaosan telineet tavaratilan jatkeilla ja LinQ-kiinnityspisteillä tekevät Outlander 6x6 -mönkijästä luotettavan kumppanin työhön ja vapaalle.

Tekniset tiedot

H

Korkeus

(126 cm)

Korkeus

(126 cm)

L

Pituus

(297 cm)

Pituus

(297 cm)

L

Leveys

(122 cm)

Leveys

(122 cm)

WB

Akseliväli

(208 cm)

Akseliväli

(208 cm)

BK

Maavara

(27.9 cm)

Maavara

(27.9 cm)

H Korkeus : (126 cm)
L Pituus : (297 cm)
L Leveys : (122 cm)
WB Akseliväli : (208 cm)
BK Maavara : (27.9 cm)
moottori

650/1000

säilytystila

KAKSITASOINEN TAVARASÄILIÖ (KAPASITEETTI 318 KG)

jäähdytin

YLÖS SIJOITETTU JÄÄHDYTIN

Väri PURE MAGNESIUM METALLIC GREEN

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001215_DT2

Heavy-Duty Basket
 

Made of high-strenght, low-alloy steel.

PBATV-MY17-SK715003018_01

LINQ AUDIO CARGO BOX

Delivers the best sound quality on the market to sweeten your ride courtesy of a built-in full range high efficiency amplifier. 

715001938-

High Windshield Kit
 

Provides excellent wind protection.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

MIKSI KANNATTAA VALITA CAN-AM-LISÄVARUSTEITA?

Lisävarusteemme toimivat ja sopivat yhteen, näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä, ja niiden avulla teet Can-Am-ajoneuvosta itsesi näköisen. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä ja räätälöidä juuri sellainen varustus, jonka haluat.