radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Youth

IKIMUISTOISIA HETKIÄ

Can-Am maastoajoneuvot on suunniteltu ylittämään nopeuden, käsiteltävyyden ja kestävyyden rajoja. Nuorisomönkijät ovat tärkeä osa tuotekehitystämme, onhan ajajien seuraava sukupolvi jo odottamassa.

Suunniteltu ja rakennettu perheen nuorisoa ajatellen, jotta koko perhe voisi nauttia yhdessä ajamisen ilosta.

SUUNNITELTU HAUSKANPITOON

Muistatko ensimmäisen kerran, kun väänsit kaasun pohjaan ja tunsit vapauden? Haluatko lapsesi kokevan saman ilon?

COOL

Tyylikäs, viimeistelty ulkoasu yhdistettynä lukuisiin huippuominaisuuksiin.

AJOVARMUUTTA

Can-Am mönkijöiden turvallinen ja helppo peukalokaasu takaavat luotettavan ajokokemuksen ja mahdollisuuden löytää uusia maastoja.

DS 90 -malleissamme on turvallisuuden takaava rajoitin, jotta ajoneuvon käsittelyyn tarvittavat taidot olisi helppo hankkia.