radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

VOIMAVAROJA VUOROKAUDEN JA VUODEN YMPÄRI

CAN-AM Traxter

Tiedämme, että ahkera työskentely päivittäin ei ole oma valinta. Se on välttämätöntä. Niin on myös monipuolinen SSV, joka pysyy tahdissasi eikä hidasta töitäsi. Ihastut vääntöön, ominaisuuksiin ja säilytystiloihin, ja olemme varmoja, että et halua luopua siitä.

Tutustu mallivuoden 2020 Traxteriin

TARKISTA LOPPUTULOS

Haluatko tietää tärkeimmät ominaisuudet? Jopa 82 hv ja luokkansa johtava 90 Nm:n vääntömomentti. Äänettömämpää ajamista. Traxterin joustomatka ja maavara ovat mukavat 28 cm. Oletko valmis jatkamaan?

PÄIVITÄ Traxter KAIKKEEN MAHDOLLISEEN

VALITSE AIDOT LISÄVARUSTEET

Olemme suunnitelleet Traxterin kaikkein vaativimpiin töihin. Nyt on sinun vuorosi laajentaa sen käyttömahdollisuuksia aidoilla lisävarusteilla ja rakentaa juuri sinulle sopiva Can-Am.