radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Renegade

NOPEAKSI SYNTYNYT

Tavoitteenamme oli rakentaa markkinoiden tehokkain mönkijä. Vuosien kehitystyön tuloksena syntyi uusi Renegade T3B-mallisto, joka yhdistää vahvan suorituskyvyn niin maastossa kuin maantielläkin.

Renegade ei petä odotuksiasi.

SUORITUSKYKY

Kaikissa Renegade-malleissa on suorituskykyinen moottori (Rotax 650 / Rotax 1000), ABS-jarrut sekä laadukkaat iskunvaimentimet. Ainutlaatuinen ABS-jarrujärjestelmä takaa vakaan ajokokemuksen liukkaillakin alustoilla.

KÄSITELTÄVYYS

Nämä laitteet ovat valmiina agressiiviseenkin ajoon. FOX-iskunvaimennus ja vahva runko pitävät laitteen vakaana ja helposti hallittavana.

DESIGN

Ulkonäkö ei petä. Renegaden agressiivinen olemus ja viimeistelty design takaavat, ettei ajoneuvo jää keneltäkään huomaamatta.