radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Parhaan Outlander-mökijän valinta omissa käsissäsi

CAN-AM OUTLANDER

Outlander-mallisto kuvastaa ajajien moninaisuutta. Kaikilla Outlandereilla pääsee entistä pidemmälle, mutta jokaisen mallin ja paketin varusteet tuovat lisää tehokkuutta muun muassa kuljetukseen, metsästykseen, poluille ja mutaiseen maastoon.

SUORITUSKYKY

Can-Amin Outlanderit vievät suorituskyvyn uudelle tasolle.

KÄSITELTÄVYYS

Ohjausta korjaavat ominaisuudet kuuluvat menneisyyteen. Outlanderien suunnittelun keskiössä ovat olleet vakaus ja tarkkuus, joten ne menevät kyselemättä sinne, minne haluat niiden menevän.

MUOTOILU

Muoto, toiminnallisuus ja hauskuus. Näistä aineksista koostuu Outlander-mallien DNA, joka kulkee mukana jokaisen ajoneuvon muotoilussa. Mitä se tarkoittaa sinun kannaltasi? Sitä, että voit ajaa mukavasti ja tyylikkäästi minne ikinä menetkin.

KOKOA KAIKKIEN AIKOJEN OUTLANDER

VALITSE AIDOT LISÄVARUSTEET

Olemme suunnitelleet kaikkein aikojen mönkijän. Nyt on sinun vuorosi parantaa sitä entisestään aidoilla lisävarusteilla ja rakentaa juuri sinulle sopiva Can-Am.