radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick 

SANATONTA YLIVOIMAA

Olemme edelläkävijöitä aivan kuin Maverick: jopa 195 hv ja kestävä runko  – kilpailijoitamme parempaan hintaan. Erinomaisen nopea vääntö, tarkka ohjaus ja pitkä jousitus, jota on testattu ympäri maailmaa ja josta osoituksena ovat useat palkinnot.

ÄÄRIMMÄISIÄ LAITTEITA

"Kun aloimme suunnittelemaan Can-Am Maverickia tavoitteena oli ainoastaan rakentaa äärimmäinen maastoajoneuvo. Ja nyt, ylivoimaisten Dakar Rally -mestaruuksien, kymmenien muiden kisavoittojen ja tuhansien harrastajien tuunamien Maverickien jälkeen, voimme olla tyytyväisiä."

TUULEN MUKANA

Uusien mäntien, uuden välijäähdyttimen, suuremman Rotax-turboahtimen ja vähemmän rajoittavan ilmanottokotelon ansiosta Maverickin turboahdetuissa malleissa suorituskyky on parempi, jäähdytys on tehokkaampi ja luotettavuus huippuluokkaa hankalissakin ajo-olosuhteissa.

KORKEALLA

MAVERICK X rs:n uudistettu jousitus antaa jopa 40 cm:n maavaran. Säädettävät iskunvaimentimet varmistavat, että pystyt mukauttamaan ajoasi missä ikinä liikutkin.

PITELEMÄTÖNTÄ TEHOA

Mitä tapahtuu, kun allasi on 195 hv ja 183 Nm vääntöä? Kaikki muut jäävät kauas taakse.

Uusi Maverick X rc Turbo RR

ÄÄRIMMÄISTÄ MAASTON HALLINTAA

Yksi tärkeimmistä Maverickin parannuksista on 32-tuumaisten Maxxis Liberty ‑renkaiden tuoma 40 cm:n maavara. Uudistetut järeät 15-tuumaiset beadlock-alumiinivaluvanteet pitävät renkaat paikallaan, kun niiden paineet on säädetty ja olet valmis kokeilemaan Maverickin suorituskyvyn rajoja erittäin hankalassa maastossa.

Satoja päivitysmahdollisuuksia

ONNISTU

Maailmanluokan suorituskykyä edullisesti ja hyvillä varusteilla alusta asti. Valitse sopiva paketti ja lisää itsellesi tärkeitä ominaisuuksia – aina vain enemmän.