radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

MAVERICK SPORT

OMIEN POLKUJENSA KULKIJA

Maverick Trail ja Sport takaavat säväyttävän menon kaikissa maastoissa ja sopivat leveydeltään (126 cm ja 152 cm) mainiosti valitsemillesi reiteille. Mikä parasta, sinun ei tarvitse ensimmäisen vuoden aikana miettiä uuden ajoneuvosi huoltoa, vaan voit keskittyä pelkästään nauttimaan ajamisesta.

ROHKEA

152 cm:n levyinen Maverick Sport tarjoaa uuden näkökulman ajamiseen. Tehokas, tarkka ja ketterä Maverick Sport on omaa luokkaansa maastossa kuin maastossa.

TARKKA

Valitse reissuillesi vakiomalli, jossa on edistyksellinen jousitus ja maasto-ominaisuudet, tai Maverick Sport, johon on saatavana A-kaksoistukivarrellinen etu- ja takajousitus ja FOX 2.0 PODIUM ‑iskunvaimentimet.

LUOTETTAVA

Suuret sisätilat, jopa 30,5 cm:n maavara ja LinQ-varusteltu muunneltava kuormatila antavat mahdollisuuden mennä juuri sinne, minne haluat.

YOUR MAVERICK SPORT, CUSTOMIZED

CHOOSE GENUINE ACCESSORIES

We’ve built the Maverick Sport for the most demanding riders—now it’s your turn to customize it further with genuine accessories to build your perfect Can-Am.