radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM TRAXTER

OMASSA ELEMENTISSÄÄN

Can-Amin rinnakkainistuttavat Traxterit on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa.

LUJA

Luotettava Can-Am Traxter ei jätä sinua pulaan missään tilanteessa. Raskaaseen käyttöön soveltuva Rotax-moottori selviytyy suuremmistakin urakoista mukisematta.

TAITAVA

Traxter on tuttuun Can-Am-tyyliin luotettava ja monipuolinen kumppani. Se suoriutuu työstä kuin työstä.

ÄLYKÄS

Kun yksityiskohdat on hiottu viimeisen päälle, saadaan aikaan täydellinen kokonaisuus. Can-Am Traxter mukautuu kuljettajansa tarpeiden mukaan mitä erilaisempiin käyttötarkoituksiin niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Traxter soveltuu ihan kaikkeen. Älykkäät ratkaisut, kuten ohjaamon säilytystila ja tavaralaatikko, pitävät huolen, että voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi.