radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Can-Am Outlander

KAIKKI KOHDALLAAN

Kaikkien aikojen suorituskykyisin ja monipuolisin Outlander. Aiempaa parempi käsiteltävyys, vakaus ja suorituskyky sekä uudistettu ulkonäkö tekevät vuoden 2019 Outlandereista valmiita kohtaamaan niille asettamasi haasteet.

SUORITUSKYKY

Can-Amin Outlanderit vievät suorituskyvyn uudelle tasolle.

KÄSITELTÄVYYS

Ohjausta korjaavat ominaisuudet kuuluvat menneisyyteen. Outlanderien suunnittelun keskiössä ovat olleet vakaus ja tarkkuus, joten ne menevät kyselemättä sinne, minne haluat niiden menevän.

MUOTOILU

Muoto, toiminnallisuus ja hauskuus. Näistä aineksista koostuu Outlander-mallien DNA, joka kulkee mukana jokaisen ajoneuvon muotoilussa. Mitä se tarkoittaa sinun kannaltasi? Sitä, että voit ajaa mukavasti ja tyylikkäästi minne ikinä menetkin.