radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick

VAPAUTETTUA VOIMAA

Maverickia ei ole tehty leppoisaan ajeluun maaseudulla. Se on tehty ravistelemaan arkirutiinit mielestäsi. Aggressiivinen ulkonäkö ja kaiken ytimessä oleva Ergo-Lok-ohjaamo sekä 172 turboahdettua hevosvoimaa takaavat juhlan missä tahansa maastossa.

UHMAKAS

Maverick on erilainen kuin mikään muu side-by-side -ajoneuvo. Dyynit, polut tai kivet eivät ole sille maasto, ne ovat sille suuri leikkikenttä.

TARKKA

Ajoneuvon pitää mennä maastossa juuri sinne, mihin sinä käsket. Kevyen rungon ja urheilullisen jousituksen ansiosta Maverick tekee juuri niin.

TEHOKAS

96,6 km/h vain 4,9 sekunnissa. Mitä muuta vielä haluat tietää? Okei. 126 kW / 172 turboahdettua hevosta, 170 Nm:n vääntö ja 6500 kierrosta minuutissa.
Antaa palaa!