radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Turvallisuustietoja

Can-Am Spyder on erilainen ajoneuvo, joka edellyttää erityisiä taitoja ja tietoja. Tutustu Can-Am Spyder eroihin muihin ajoneuvoihin nähden.

 

SAFETY VIDEO     VIDÉO DE SÉCURITÉ    VÍDEO DE SEGURIDAD    SICHERHEITSVIDEO    TURVALLISUUSVIDEO

 

  • Suorita harjoittelukurssi (jos saatavana).
  • Harjoittele, opettele käyttämään säätimiä.
  • Hanki oikeanlainen ajokortti.
 

Mainostustarkoituksessa jotkin tällä verkkosivulla kuvatut tilanteet voivat esittää ammattimaisia kuljettajia ja kilpa-ajajia, jotka tekevät ohjausliikkeitä tai suorituksia ihanteellisissa ja/tai kontrolloiduissa olosuhteissa. Älä yritä mitään näistä tai mitään muita vaarallisia ohjausliikkeitä, jos ajotaitosi sekä ymmärryksesi ajoneuvosi suorituskyvystä eivät ole riittävät.

Lue käyttäjän opas ja kiinnitä erityistä huomiota sen lisäksi ajoneuvosi turvatarroihin. Katsele turvallisuus-DVD, jossa on tärkeitä ajoneuvoosi ja turvallisuuteen liittyviä tietoja, jotta vältyt loukkaantumisilta. Varoitusten huomiotta jättäminen ja ajoneuvon sopimaton käyttö voivat johtaa vakavaan loukkaantumiseen tai kuolemaan. Aja aina vastuuntuntoisesti ja turvallisesti. Noudata kaikkien opetus- ja turvallisuusmateriaalien ohjeita. Noudata aina voimassa olevia paikallisia lakeja ja säännöksiä. Käytä aina kypärää, suojalaseja ja sopivaa suojavaatetusta. Muista myös aina, että ajaminen alkoholin/huumausaineiden vaikutuksen alaisena ei ole sallittua.