radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

OLE MUKANA LUOMASSA ENSIMMÄISIÄ AJOMUISTOJA

Can-Am maastoajoneuvot on suunniteltu ylittämään nopeuden, käsiteltävyyden ja kestävyyden rajoja. Nuorisomönkijät ovat tärkeä osa tuotekehitystämme, onhan ajajien seuraava sukupolvi jo odottamassa.

Suunniteltu ja rakennettu perheen nuorisoa ajatellen, jotta koko perhe voisi nauttia yhdessä ajamisen ilosta.

 

Suunniteltu hauskanpitoon

Muistatko ensimmäisen kerran, kun väänsit kaasun pohjaan ja tunsit vapauden? Haluatko lapsesi kokevan saman ilon? 

AJOVARMUUTTA LAPSILLE

Can-Am mönkijöiden turvallinen ja helppo peukalokaasu takaavat luotettavan ajokokemuksen ja mahdollisuuden löytää uusia maastoja.

DS 90 -malleissamme on turvallisuuden takaava rajoitin, jotta ajoneuvon käsittelyyn tarvittavat taidot olisi helppo hankkia. 

MUISTATKO TÄMÄN ILMEEN?

Katsoitpa vanhoja perhevalokuvia, videoita tai muistelet tärkeimpiä hetkiäsi, totuus on, ettei tämä elämäntyyli synny tyhjästä.

Se alkaa ensimmäisestä kaasun vääntämisestä ja spontaanista hymystä, joka leviää koko kasvoillesi. 

ULKONÄKÖ EI PETÄ

Turvallisuus on siellä, minne ei katsota. Can-Amin pitkä perinne nuorten tyttöjen ja poikien auttamisessa kokemaan mönkijöiden huuman pitää sisällään myös sopivat varusteet ja hyvän istuvuuden kasvaville faneille.

Pue perheesi päästä varpaisiin suojavarusteisiin ja -vaatteisiin varmistaen, että suurin este hauskanpitoon ei ole vaatekaappisi.