radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

AJONAUTINTOA

Rinnakkainistuttava Traxter on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Sen nerokkaat inovaatiot varmistavat, että laite suoriutuu käyttäjänsä tarpeista tehokkaasti ja luotettavasti.

Sisätilojen viimeistely, käsiteltävyyden helppous ja suuri kuormauskapasitetti takaavat sen, että vietät pian paljon aikaa sen ratissa.

 

TEE TYÖSTÄSI HELPOMPAA

Traxter ei jätä pulaan haastavissakaan tehtävissä. Sen hinauskapasiteetti on jopa yli 900 kiloa ja monikäyttöisellä lavalla voit kuljettaa jopa 680 kilon kuorman. 

 

TILAA KOLMELLE

Kuljeta kolme henkilöä ja heidän varusteensa kolmelle rekisteröidyllä Traxter-mallilla tietäen, että se on suunniteltu alusta alkaen suoriutumaan tehtävistä luotettavasti ja hallitusti.

Rakensimme Traxterin sisätilat tavoitellen parasta mahdollista mukavuutta ja kyytiin nousemisen helppoutta. Laite on omiaan niin vaativissa työtehtävissä kuin arkikäytössäkin.

 

EHTYMÄTÖN VARUSTELU

Mikään ei vedä vertoja huolella suunniteltujen lisävarusteiden käyttämiselle. Varustele Traxter alkuperäisillä Can-Am lisävarusteilla ja voit olla varma niiden toimivuudesta.

Traxterin laaja lisävarustevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja lukuisiin käyttötarpeisiin. Tutustu eri mahdollisuuksiin ja tee Traxterista täydellinen juuri sinulle.

 

 

KAIKKI IRTI

Can-Am Traxter -lisävarusteiden ansiosta voit hyödyntää laitetta entistäkin monipuolisemmin - ympärivuotisesti.

Ominaisuudet kestävästä rungosta umpiohjaamoihin, jousituksen parannuksiin, kuljetusvaihtoehtoihin, valaistukseen, puskulevyihin ja jopa audiojärjestelmiin varmistavat, että joka käyttötarkoitukseen löytyy sopiva Traxter.