radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

NOPEA SUORAAN TEHTAALTA

Tavoitteenamme oli rakentaa markkinoiden tehokkain mönkijä. Vuosien kehitystyön tuloksena syntyi uusi Renegade T3B-mallisto, joka yhdistää vahvan suorituskyvyn niin maastossa kuin maantielläkin. 

Renegade ei petä odotuksiasi.

OMALLA TASOLLAAN

Kaikissa Renegade-malleissa on suorituskykyinen moottori (Rotax 650 / Rotax 1000), ABS-jarrut sekä laadukkaat iskunvaimentimet. Ainutlaatuinen ABS-jarrujärjestelmä takaa vakaan ajokokemuksen liukkaillakin alustoilla. 

TAVOITTEENA ÄÄRIMMÄINEN TEHOKKUUS

Valitse joko 62 tai 82 hevosvoiman ROTAX V2 -moottori. Molemmista löytyy uskomaton vääntö, luotettavuutta ja helposti noudatettava huoltoaikataulu.