radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

ÄLÄ TYYDY KOMPROMISSEIHIN

Vaikka vaatisit mönkijältäsi parhaan sekoituksen suorituskykyä, käsiteltävyyttä ja mukavuutta, ei sinun tarvitse uhrata tyylikkyyttä, luotettavuutta tai laajaa lisävarustevalikoimaa.

Neljästä moottorivaihtoehdosta, yli 20 erilaisesta mallista ja valtavasta valikoimasta lisävarusteita löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan Outlanderin.  

 

RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET

Outlander taipuu lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Se on kotonaan niin vaativissa työtehtävissä kuin arjen askareissakin. Ajaminen kertoo kaiken.

TAATTUA SUORITUSKYKYÄ

Vaikka olosuhteet ja kuljettajat vaihtuvat, on tärkein tavoitteemme suunnitella mönkijä, joka on suorituskykyinen, luotettava ja mukava ajaa.  Ei olekaan ihme miksi ajajat ylistävät Can-Amin mönkijöitä pitkänkin käytön jälkeen.

Can-Am Outlander tarjoaa verratonta suorituskykyä määränpäästä ja ajotyylistä riippumatta. 

 

AIDOSTI KAKSIPAIKKAINEN

Kahden hengen mönkijä on muutakin kuin vain pidennetty versio toiselle henkilölle. Pidempien Outlandereiden lisätila tuo mukanaan muitakin mahdollisuuksia.

Outlander™ MAX™ muuntautuu hetkessä yhden hengen ajokista kahden istuttavaksi. Yhden hengen istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas kahden hengen istuin tarjoaa matkustajalle verrattoman mukavat oltavat.

 

VIIMEINEN SILAUS

Suunnittelimme mönkijän, joka voi ennen kaikkea mukautua tarpeisiisi. Käytätkö tavaratilaa metsästysreissuilla vai varusteidesi pitämiseen kuivana mutapoluilla ajaessasi? Ovatko lämmitetyt kahvat kätevät aikaisilla aamureissuilla vai taistelussa talvea vastaan?

Ainutlaatuinen LinQ-pikaliitinjärjestelmä sisältää monia muita käytännöllisiä lisävarusteita, jotka ovat helposti kiinnitettäviä ja irrotettavia.